«Μπορεί να μην είσαι ο πρώτος της...» - Η τρυφερή αφιέρωση του Θοδωρή Μαροσούλη για την 6η επέτειο με την Ελεονώρα Μελέτη

Στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελεονώρα Μελέτη βρίσκεται σε σχέση εδώ και πολλά χρόνια με τον Θοδωρή Μαροσούλη και μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη, η οποία το επόμενο διάστημα θα βαφτιστεί μάλιστα (δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες για το μυστήριο). Αν και οι δυο τους είναι διακριτικοί γενικότερα και δεν προβάλλουν την σχέση τους τα social media και στις κάμερες των παπαράτσι, δεν είναι λίγες οι αναρτήσεις με κοινές τους φωτογραφίες και μικρές αφιερώσεις που κάνουν ο ένας για τον άλλο, κάτι που δείχνει πως η φλόγα του έρωτά τους ακόμα καίει.

Σήμερα, Σάββατο 20/5, μάλιστα, το ζευγάρι έκλεισε έξι χρόνια κοινής πορείας και ο θεατρικός παραγωγός της έκανε την πιο γλυκιά αφιέρωση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Πήρε τους όλο νόημα στίχους από ένα τραγούδι του Bob Marley και την έκανε tag για να το δει. "Έλιωσαν" όλοι οι θαυμαστές τους!

Η τρυφερή ανάρτηση του Θοδωρή Μαροσούλη για την 6η επέτειο με την Ελεονώρα Μελέτη

Διαβάστε επίσης: «Ήρθε ο άντρας μου σήμερα και μου είπε "δε θέλω να μεγαλώσει το παιδί μας"» - "Λύγισε" η Ελεονώρα Μελέτη με την εξομολόγηση του Μαροσούλη

Η κατάθεση ψυχής της παρουσιάστριας για τον καλό της

Ημέρα γιορτής και συγκεκριμένα των ερωτευμένων ήταν η Τρίτη 14/2, μιας και είναι πολύ εκείνοι, που τίμησαν - ο καθένας με τον τρόπο του - τον Άγιο Βαλεντίνο.

Μια πολύ ερωτευμένη γυναίκα λοιπόν είναι η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία λιώνει για τα μάτια του συζύγου και πατέρα του παιδιού της, Θοδωρή Μαροσούλη (δείτε εδώ αδημοσίευτες φωτογραφίες από το γάμο τους).

Το ζευγάρι ζει τον έρωτά του όσο μπορεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές, που η Ελεονώρα επιλέγει να κάνει αναρτήσεις στο instagram, εκφράζοντας τα συναισθήματά της για τον καλό της.

Κάτι αντίστοιχο έκανε λοιπόν και ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, μέσα από δύο φωτογραφίες της οικογένειά της και ένα μακροσκελές κείμενο αγάπης.

«Στα εφηβικά μου χρόνια αν δεν με γιόρταζαν τέτοια μέρα ήμουν να πεθάνω. Λίγα χρόνια μετά, στο άκουσμα κ μόνο της ημέρας, μια αντιδραστική, ειρωνική μικρή αναγούλα σκαρφάλωνε τα σωθικά μου. Σήμερα αντιμετωπίζω με συμπάθεια τη μέρα, κατανοώντας τόσο εκείνους που τη γιορτάζουν όσο κ εκείνους που τη θεωρούν μια γραφική γιορτή.

Το θέμα δεν είναι η ημέρα. Το θέμα είναι να υπάρχουν στη ζωή σου άνθρωποι που ξέρεις ότι σ αγαπούν.
Ανιδιοτελώς. Σε μια εποχή όπου βασιλεύει η τοξικότητα στις ανθρώπινες σχέσεις, η δυσπιστία μεταξύ των ανθρώπων, η οσκαρική υποκρισία στο φεστιβάλ συμπεριφορών και η βαθιά σκοπιμότητα στη σκέψη κ τα αισθήματα αν έχεις δίπλα σου ανθρώπους για τα συναισθήματα των οποίων δεν αμφιβάλεις, είσαι ένας τυχερός απάνθρωπος. Κ αυτός είναι ένας λόγος να γιορτάζεις.

Δεν θέλω πολλούς. Έχω ανάγκη μόνο από αυτούς τους λίγους που βλέπουν τα μάτια, κ όχι τα ρούχα ή τα κραγιόν. Από εκείνους που καταλαβαίνουν τα πάντα στις σιωπές, πατάνε like στην αυθεντική ζωή κ κάνουν το story τους αληθινό κ ουσιώδες. Αν διαβάζοντας αυτό νιώθεις τυχερός χρόνια σου πολλά! Αν προβληματίζεσαι, να θυμάσαι πως σήμερα είναι μια καλή αφορμή να πάρεις την απόφαση να πετάξεις από δίπλα σου σου όλα τα τοξικά απόβλητα. Να επιμένεις στους λίγους αλλά παντοτινούς», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στην ανάρτησή της.