Ακύρωσαν τον γάμο τους λόγω πένθους: «Κάθε ζευγάρι νομίζω περνάει κάποια θεματάκια» - Όλη η αλήθεια για την εγκυμοσύνη και τον σύντροφο της Καρλάκη

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ακύρωσαν τον γάμο τους λόγω πένθους: «Κάθε ζευγάρι νομίζω περνάει κάποια θεματάκια» - Όλη η αλήθεια για την εγκυμοσύνη και τον σύντροφο της Καρλάκη

Η Μαρία Καρλάκη, το μεσημέρι του Σαββάτου 20/5, μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, σχετικά με την εγκυμοσύνη της, την οποία ανακοίνωσε την ημέρα της γιορτής της μητέρας, εξηγώντας ποιο μήνα της κύησης διανύει, ποιες είναι οι δυσκολίες που αντιμετώπισε και ποιες είναι οι σχέσεις της με τον σύντροφό της (δείτε εδώ ποιος είναι).

Πιο συγκεκριμένα, επισήμανε πως το πρώτο διάστημα αισθανόταν έντονες ζαλάδες και αναγούλες, ωστόσο αυτά πλέον έχουν σταματήσει, ενώ δήλωσε πως επειδή δεν έχει δοκιμαστεί η σχέση της με τον καλό της, είναι έτοιμη να μεγαλώσει το παιδί της ακόμα και χωρίς εκείνον δίπλα της.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει η Μαρία Καρλάκη: «Έφαγα αρκετό ξύλο, εγώ έφυγα την 8η φορά» - Η αποκάλυψη για την κακοποιητική της σχέση

Όλη η αλήθεια για την εγκυμοσύνη και τον σύντροφο της Μαρίας Καρλάκη

«Είμαι 3.5 μηνών. Ακόμα δεν έχω δει το φύλο, γιατί καθόταν σε μία στάση και έτσι δεν μπορέσαμε να δούμε. Αλλά ό, τι και να είναι... Στην αρχή είχα αρκετά θεματάκια με ζαλάδες και αναγούλες, αλλά δόξα τω Θεώ με αγαπάει το μπεμπέ και δεν είχα αρκετά θέματα», είπε χαρακτηριστικά η ίδια και έπειτα εξήγησε πως πήγε ταξίδι στη Ρώμη μόνη της για να γιορτάσει τη γιορτή της μητέρας.

Και δήλωσε για τον σύντροφό της: «Δεν είμαστε αρκετό καιρό μαζί, αλλά το παιδάκι το θέλαμε και οι δύο, ήταν απόφαση εν κοινού. Είχαμε κλείσει εκκλησία, θα πηγαίναμε για γάμο, απλά επειδή εγώ έχω πένθος λόγω του παππού μου, αποφασίσαμε να το αναβάλλουμε. Κάθε ζευγάρι νομίζω περνάει κάποια θεματάκια όταν έρχεται μία εγκυμοσύνη, αλλά νομίζω ότι ο χρόνος θα δείξει. Αλλά το παιδί είναι καλό και με αγαπάει πολύ και το αγαπάω κι εγώ».

Στη συνέχεια, μάλιστα, αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε κάτω από την φωτογραφία της ανακοίνωσης της εγκυμοσύνης της για το στήθος της (δείτε εδώ την ανάρτησή της).