Στιγμές ευτυχίας για τον Παύλο Γλύξμπουργκ - Η χιουμοριστική ανάρτηση της Μαρί Σαντάλ για τα γενέθλιά του

Έχουν μία πολύ ιδιαίτερη σχέση!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

H Μαρί Σαντάλ και ο Παύλος Γλυξμπουργκ είναι ένα πολύ αγαπημένο και ενωμένο ζευγάρι με το πόσο καλά είναι μαζί να αποτυπώνεται στο δημόσια από το πως βιώσαν το πένθος με το θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Το ζευγάρι αγαπάει πολύ την Ελλάδα, την οποία και συχνά επισκέπτεται, καθώς επίσης έχει γίνει γνωστή η επιθυμία τους να αγοράσουν σπίτι στη χώρα για να απολαμβάνουν με άνεση την παραμονή τους, όταν έρχονται.

Με μία νέα ανάρτηση, που έκανε το Σάββατο 20/5 η Μαρί Σαντάλ στο instagram ευχήθηκε στον καλό της χρόνια πολλά για τα γενέθλια του, με το στιγμιότυπο, που απεικονίζει και τους δύο να είναι άκρως χιομουριστικό (δείτε εδώ τον κούκλο γιο τους).

Η ανάρτηση της Μαρί Σαντάλ για τα γενέθλια του Παύλου Γλυξμπουργκ

«Just love this picture and the happiest birthday to my soul mate extraordinaire ♥️ Your wisdom, kindness, strength , discipline , Taurus stubbornness, your sense of fun and adventure make me your number one fan. Happy birthday @pavlosgreece ♥️♥️♥️ love you poli poli», έγραψε η Μαρί Σαντάλ στην ανάρτησή της.

Η πολυτελής βίλα που θα αγοράσει ο Παύλος & η Μαρί Σαντάλ στις Σπέτσες

Αναφορικά με τον Παύλο Γλυξμπουργκ και τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ έχει γίνει γνωστό, πως έχουν μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα και μάλιστα έχουν δείξει μια πολύ ευγενική στάση στους Έλληνες δημοσιογράφους κατά την παραμονή τους σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

«Συλλυπητήρια για τον πατέρα σας», είχε πει δημοσιογράφος στον Παύλο, με τον ίδιο να απαντά: «Ευχαριστώ. Δεν κάνω καμία δήλωση. Να περάσουν 40 ημέρες και μετά τα λέμε».

Μέσα από νέες πληροφορίες, που έγιναν γνωστές την Πέμπτη 2/2 από το Live news λέγεται πως ο Παύλος θα αναχωρήσει από την Ελλάδα, ωστόσο αυτές τις ημέρες κάνει συζητήσεις, καθώς θέλει να αγοράσει ακίνητο στην Αθήνα και βίλα στις Σπέτσες, πάνω από την παραλία της Ξυλοκέριζας, με ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο, το οποίο για την ώρα νοικιάζουν για 15.000 ευρώ το μήνα (δείτε εδώ τις πολυτελείς ανέσεις, που θα έχει η βίλα).

«Μακάρι να πραγματοποιηθούν αυτές οι αγορές γιατί μιλάμε για ανθρώπους με πολλά χρήματα και πολλούς επιχειρηματίες. Είναι μεγάλη επενδυτική ευκαιρία», είπε σχετικά με την τιμή του ακινήτου ο κ. Θεοδωρίδης