Xαμογελούσε στη μαμά του - Οι τρυφερές αντιδράσεις του Νουνίτο με όσα του έλεγε η Τούνη

Έχει μεγαλώσει πολύ!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J.touni - instagram
J.touni - instagram

Η Ιωάννα Τούνη ταξίδεψε ξανά στη Θεσσαλονίκη, καθώς είναι και επίσημο πια, πως μένει στην Αθήνα σε ένα πολύ ωραίο σπίτι, που στεγάζει τον έρωτά της με το Δημήτρη Αλέξανδρου και φυσικά με το μικρό Νουνίτο (δείτε εδώ πως είναι στο εσωτερικό του).

Με αφορμή κάποιες δουλειές της instagramer αλλά και την επιθυμία της να ψηφίσει στις εκλογές είδαμε, πως η Ιωάννα βρίσκεται στο σπίτι, που διατηρεί στη συμπρωτεύουσα στην πόλη, που μεγάλωσε και διατηρεί την επιχείρησή της.

Με ένα πολύ γλυκό βίντεο ξύπνησε τους φίλους της Τούνη την Κυριακή 21/5 από το κρεβάτι της με το μωρό να είναι πλάι της. Αν ακούσει λοιπόν κανείς θα καταλάβει από τη φωνή και τα λόγια της Ιωάννας το πόσο ερωτευμένη είναι με το μωρό και πόσο αδυναμία του έχει.

Το νέο βίντεο της Ιωάννας Τούνη με το γιο της

Η δυσάρεστη αποκάλυψη μία μέρα μετά τα γενέθλια του Αλεξάνδρου

Σαββατοκύριακο χαράς και στεναχώριας ταυτόχρονα για ένα από τα πιο αγαπημένα και πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου το Σάββατο 13/5 μεγάλωσε κατά έναν χρόνο και η σύντροφός του και μελλοντική σύζυγός του εννοείται πως το βράδυ της Κυριακής του είχε ετοιμάσει μια φαντασμαγορική έκπληξη με τούρτα και φίλους σε γνωστό εστιατόριο της Κηφισιάς!

Την ίδια ημέρα, αξίζει να αναφέρουμε ότι, ήταν η γιορτή της μητέρας μιας γιορτή που η Ιωάννα γιόρτασε για πρώτη φορά ως μανούλα (δείτε εδώ την συγκινητική ανάρτησή της με το νουνίτο). Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, διπλή η χαρά του ζεύγους εκείνη την ημέρα... Τα story πήραν φωτιά από την έκπληξη, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω αλλά... πίσω από το χαμόγελό τους κρυβόταν ένα δυσάρεστο συμβάν...

Νωρίτερα και συγκεκριμένα από το πρωί της Κυριακής το ζευγάρι γνωστοποίησε μέσα από αναρτήσεις της στα social media πως εκλάπη η μηχανή του Δημήτρη από την περιοχή Βριλήσσια.

Άσχημα νέα για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Ιωάννα Τούνη - Το δημοσιοποίησαν μία μέρα μετά τα γενέθλιά του

Όπως βλέπετε στην παραπάνω ανάρτηση το άσχημο περιστατικό έλαβε χώρα στις 09:00 το πρωί και σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι αρκετά στεναχωρημένος. Το μοντέλο έχει ακολουθήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να βρεθεί η μηχανή του.

Το βράδυ της Κυριακής, ωστόσο, φρόντισε να περάσει καλά με φίλους και γνωστούς και να χαρεί όσο τίποτα άλλο τα πρώτα του γενέθλια ως μπαμπάς!

Η ομάδα του Youweekly.gr του εύχεται χρόνια πολλά και καλά!