Νονά για τρίτη φορά η Αθηνά Οικονομάκου - Από τις μπομπονιέρες μέχρι και το φαντασμαγορικό φόρεμα που επέλεξε στη βάφτιση

Φωτογραφίες από το μυστήριο στο Γύθειο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου το Σαββατοκύριακο που πέρασε βρέθηκε στο Γύθειο, όπου βρίσκεται το πατρικό της, αλλά και η οικογένειά της, οι γονείς και ο αδερφός της, και αυτό γιατί έγινε νονά και εκεί πραγματοποιήθηκε η βάφτιση του μωρού.

Πριν από λίγο καιρό, ο αδερφός της, Νικήτας (δείτε εδώ τι δουλειά κάνει), απέκτησε μία μικρή κόρη και όπως φαίνεται πρότεινε στην αδερφή του να γίνει η πνευματική μητέρα του παιδιού του. Οι δυο τους άλλωστε έχουν άριστες σχέσεις και η ηθοποιός δεν θα μπορούσε να αρνηθεί κάτι τέτοιο.

Το μυστήριο, λοιπόν, τελέστηκε και η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες πριν και την τελετή, δείχνοντας στο κοινό της το ρούχο που επέλεξε η ίδια να φορέσει, το φόρεμα και τα παπούτσια που επέλεγε για την βαφτιστήρα της, αλλά και τις μπομπονιέρες.

Φωτογραφίες από τη μέρα που η Αθηνά Οικονομάκου έγινε νονά για τρίτη φορά

«Τρίτη φορά νονά και μάλιστα στο παιδί του αδερφού μου!!! Να μας ζήσεις Άρτεμις-Εύα . Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα είσαι ποτέ μόνη και θα είσαι πάντα γεμάτη από αγάπη και αγκαλιές. Σε λατρεύουμε!!!!», σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Διαβάστε επίσης: Υπερπαραγωγή: «Ζωή μου, ψυχή μου, αναπνοή μου...» - Φωτογραφίες από το φαντασμαγορικό πάρτι γενεθλίων του 5χρονου γιου της Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου νονά αδερφός
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου νονά
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου νονοί
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου

Οικονομάκου βάφτιση
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου

Οικονομάκου ρούχα βάφτισης
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου μπομπονιέρες
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου

Το σπίτι της ηθοποιού στο Γύθειο

Εκεί στον τόπο καταγωγής της, το Γύθειο, διαθέτει ένα υπέροχο σπίτι με φαντασμαγορική θέα. Η αγαπημένη ηθοποιός έχει μεγάλη αγάπη για το Γύθειο και φροντίζει να το δείχνει μέσα από τις αναρτήσεις της, ενώ με την πρώτη ευκαιρία το επισκέπτεται.

Έτσι, πριν από λίγο διάστημα και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του '22, μετά το μπάνιο της στη θάλασσα, επέστεψε στο σπίτι της και απόλαυσε τον καφέ της στο μπαλκόνι, μπροστά στην υπέροχη θέα που βλέπει μόνο θάλασσα. Η θέα δεν συγκρίνεται με τίποτα.