Εκείνη γυμναζόταν και εκείνος την "χάζευε" - Το νέο βίντεο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη με την Μελίνα Νικολαΐδη

Είναι "τσιμπημένος" μαζί της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μελίνα Νικολαϊδη / Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης
Instagram / Μελίνα Νικολαϊδη / Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης

Η Μελίνα Νικολαΐδη αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Ελλάδα και, όπως είναι γνωστό, αγαπά πολύ την γυμναστική και προσέχει πολύ το σώμα και την εικόνα της γενικότερα. Σε αυτό, βέβαια, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο σύντροφός της, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, ο οποίος είναι επαγγελματίας παίκτης του βόλεϊ και personal trainer, οπότε την έχει μυήσει για τα καλά σε αυτό τον τρόπο ζωής. Επόμενο είναι, λοιπόν, πως θα περνά πολλές ώρες στο γυμναστήριο "χτίζοντας" το κορμί της δίπλα στον καλό της όσο βρίσκεται στην πατρίδα της (δείτε τους εδώ να παίζουν μπιτς βόλεϊ σε γήπεδο της Γλυφάδας).

Την Δευτέρα 22/5, μάλιστα, ο καλός της δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από την ώρα που εκείνη έκανε την γυμναστική της, παρατηρώντας την και θαυμάζοντάς την από μακριά. Είναι "τσιμπημένος" μαζί της για τα καλά και δεν το κρύβει.

Η ανάρτηση του Πολυχρονιάδη την ώρα που η Μελίνα Νικολαΐδη έκανε γυμναστική

Διαβάστε επίσης: Η μία με μίνι μπλε φόρεμα και η άλλη με κοντό ροζ μπλουζάκι - Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Βανδή με την Μελίνα Νικολαΐδη, τον σύντροφο αυτής και τον Βασίλη Μπισμπίκη!

Το βίντεο της Δέσποινας Βανδή στο γυμναστήριο με τον σύντροφο της κόρης της όσο εκείνη λείπει

Η Μελίνα Νικολαΐδη είναι τρελά ερωτευμένη με τον personal trainer και επαγγελματία βολεϊμπολίστα, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη και κάθε φορά που έρχεται στην Ελλάδα από το Λονδίνο όπου σπουδάζει, φροντίζει να περνά το περισσότερο χρόνο της μαζί του.

Όσο εκείνη λείπει όμως έχει το κεφάλι της ήσυχο, καθώς η μητέρα της, Δέσποινα Βανδή, περνά πολύ χρόνο στο γυμναστήριο του νεαρού άνδρα, καθώς είναι και ο δικός της προσωπικός γυμναστής. Πολλές φορές, μάλιστα, δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες τους από τις ασκήσεις που την βάζει να κάνει και το Σάββατο 13/5 δημοσίευσε άλλο ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik tok με τον ίδιο, δείχνοντας κουρασμένη μετά το πρόγραμμα που της επέβαλε να κάνει, με εκείνον να επιμένει πως έχουν κι άλλα να κάνουν (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις του στην κάμερα για την σχέση του με την 19χρονη).

Το σίγουρο είναι πως το διασκεδάζουν και τα πηγαίνουν πολύ καλά μεταξύ τους!

@desp1navandiofficial

Ποτε!!!😂

♬ πρωτότυπος ήχος - Despina Vandi Official