Μελίνα Νικολαΐδη: Για μπιτς βόλεϊ μαζί με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη σε γήπεδο της Γλυφάδας (Βίντεο)

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μελίνα Νικολαΐδη: Για μπιτς βόλεϊ μαζί με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη σε γήπεδο της Γλυφάδας (Βίντεο)

Η Μελίνα Νικολαΐδη είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη και κάθε φορά που έρχεται στην Αθήνα από το Λονδίνο κάνοντας διάλειμμα από τις σπουδές της περνά τον περισσότερο χρόνο της μαζί τους, ώστε να δημιουργούν αναμνήσεις. Το Πάσχα, μάλιστα, το πέρασαν μαζί κάνοντας ένα μικρό ταξιδάκι στις Κυκλάδες (δείτε εδώ φωτογραφίες από την Κύθνο).

Η ίδια παραμένει στην Ελλάδα αυτές τις μέρες και μιας που ο καιρός άνοιξε για λίγο βρέθηκε σε γήπεδο της Γλυφάδας με τον καλό της να παίζουν beach volley. Και είναι τόσο ενθουσιασμένη όταν βλέπει τον έρωτά της να κάνει αυτό που αγαπά, καθώς είναι επαγγελματίας βολεϊμπολίστας, που δεν άντεξε και τον απαθανάτισε, ανεβάζοντας το βίντεό του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε επίσης: "Τα έσπασαν" μέχρι το πρωί - Βίντεο από το ξεσάλωμα της Μελίνας Νικολαΐδη δίπλα στον Πολυχρονιάδη στα μπουζούκια που τραγουδά η Βανδή

Με τον Πολυχρονιάδη σε γήπεδο της Γλυφάδας η Μελίνα Νικολαΐδη

Διαβάστε επίσης: Καθόταν πρώτη θέση και χειροκροτούσε με ντουντούκα στο χέρι - Η Μελίνα Νικολαΐδη αποθέωσε τον Πολυχρονιάδη σε αγώνα βόλεϊ

Η αντίδραση του 34χρονου σε ερώτηση δημοσιογράφου για την κόρη της Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη, η κόρη της Δέσποινας Βανδή, έχει βρεθεί στα φώτα της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα λόγω της σχέσης της με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, personal trainer και επαγγελματία παίκτη του βόλεϊ (δείτε εδώ την διαφορά της ηλικίας τους). Μπορεί οι κάμερες να μην τους έχουν εντοπίσει ποτέ μαζί, όμως οι κοινές τους αναρτήσεις μιλούν από μόνες τους καθώς ο έρωτάς τους "ξεχειλίζει".

Για πρώτη φορά, μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, πέτυχε τον σύντροφο της νεαρής έξω από το γυμναστήριό του και ο ίδιος παραχώρησε μερικές δηλώσεις, εξηγώντας την αλήθεια για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται στο "γυαλί" το επόμενο διάστημα. Όσον αφορά τον δεσμό του, ωστόσο, δεν θέλησε να πει τίποτα.

«Δεν ισχύει τίποτα, αυτά είναι ψέματα, δεν είχε γίνει ποτέ πρόταση (από την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα). Ποτέ δεν είχα κάνει ραντεβού, αλήθεια ποτέ», είπε σε πρώτο επίπεδο ο ίδιος.

Και εξήγησε αν θα τον ενδιέφερε να βρεθεί στην τηλεόραση γενικότερα: «Όχι καθόλου. Δεν είναι η δουλειά μου αυτή έτσι κι αλλιώς, έχω πολλές δουλειές».

«Δεν θα μιλήσω καθόλου για την προσωπική μου ζωή. Ευχαριστώ πάρα πολύ», δήλωσε στην πορεία μόλις ρωτήθηκε για την σχέση του με την Μελίνα, ενώ σχετικά με τους διάσημους που προπονεί, επισήμανε: «Και γι' αυτό δεν θα σας πω κάτι».