Εκείνη είναι 18 και εκείνος... - Η πραγματική διαφορά ηλικίας της Μελίνας Νικολαΐδη με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Ναι κι όμως!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκείνη είναι 18 και εκείνος... - Η πραγματική διαφορά ηλικίας της Μελίνας Νικολαΐδη με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Ο έρωτας φαίνεται πως έχει χτυπήσει για τα καλά την πόρτα της κόρης της Δέσποινας Βανδή, Μελίνας Νικολαΐδη, μιας και όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, η νεαρή είναι σε σχέση με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη (δείτε εδώ την πρώτη κοινή τους φωτογραφία).

Η σχέση τους αποκαλύφθηκε μέσα από μερικά σχόλια που έκανε η Μελίνα Νικολαΐδη στον αγαπημένο της (δείτε τα εδώ), ενώ και η Δέσποινα Βανδή είχε «προδώσει» τη γνωριμία των δύο παιδιών μιας και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την κόρη της από το γυμναστήριο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη (δείτε την εδώ), και τον έκανε ταγκ.

Μάλιστα γαμπρός και.... πεθερά, φαίνεται πως έχουν εξαιρετικές σχέσεις αφού η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται πολύ συχνά στο γυμναστήριό του, ακόμα και όταν δεν είναι εκεί η κόρη της (δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε πριν από λίγες ώρες από τον χώρο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη). Όσο για τη Μελίνα, παρόλο που έχει ξεκινήσει τις σπουδές της στο εξωτερικό, δεν χάνει την ευκαιρία να επισκέπτεται το γυμναστήριο του αγαπημένου της κάθε φορά που βρίσκεται στην Ελλάδα (δείτε τη εδώ να κάνει διάδρομο με κολάν και γόβες).

Η διαφορά ηλικία της Μελίνας Νικολαΐδη και του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη

Μελίνα Νικολαΐδη Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης ασχολείται επαγγελματικά με τη γυμναστική και το βόλλει. Έχει ύψος 1.80 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου/λίμπερο στο βόλεϊ. Πλέον αγωνίζεται στην ΑΕΚ, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει μεταξύ άλλων από τις ομάδες της Δραπετσώνας, του Μίλωνα, του Παναθηναϊκού και της Κηφισιάς.

Ο γυμναστής γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου του 1988 και είναι 34 ετών, ενώ η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, έκλεισε τα 18 της πριν από λίγους μήνες (δείτε εδώ τη φωτογραφία με τον Βασίλη Μπισμπίκη).

Μπορεί η διαφορά τους να είναι μεγάλη, ωστόσο καμία σημασία δεν έχει αφού η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης τα έχουν βρει άριστα και δείχνουν να είναι πολύ ερωτευμένοι.