Ξανά στο "σφυρί" το εξοχικό του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό - Τι συνέβη;

Τι περιλαμβάνει το οικόπεδο που διέθετε ο ηθοποιός

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Πέτρος Φιλιππίδης πριν ακόμα βγει η απόφαση του δικαστηρίου για την καταδίκη του για τις απόπειρες βιασμού, είχε ήδη μετακομίσει σε άλλη περιοχή, αφήνοντας πίσω την πολυτελή του κατοικία στο Ψυχικό (δείτε εδώ που μένει τώρα), καθώς τα έξοδά του και τα χρέη του είναι πολλά.

Πριν καιρό, μάλιστα, είχε γίνει γνωστό πως θα τεθεί σε πλειστηριασμό το εξοχικό σπίτι που διέθετε στο Σοφικό Κορινθίας, τα έσοδα του οποίοι θα "ελάφρυναν" την θέση του. Παρόλα αυτά, κάτι τέτοιο τελικά δεν συνέβη, διότι δεν βρέθηκαν πλειοδότες.

Σε πλειστηριασμό ξανά το εξοχικό του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό

Την Δευτέρα 22/5, όμως, ανακοινώθηκε πως βγαίνει ξανά σε πλειστηριασμό με την τιμή εκκίνησης να είναι αρκετά χαμηλότερη πλέον, και συγκεκριμένα κατά 20%, με το πόσο να ανέρχεται στις 141.200 ευρώ, έναντι 176.400 ευρώ που ήταν αρχικά.

Διαβάστε επίσης: Μυστήριο με την μόνιμη κατοικία του Φιλιππίδη: "Οι ένοικοι διαμαρτυρήθηκαν στην αστυνομία" - Ξέσπασε ο Δημητρακόπουλος

Πρόκειται για ένα οικόπεδο οικοδομήσιμο, έκτασης 1.242 τ.μ., εντός του εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Υπαλλήλων Τραπέζης της Ελλάδος. Σε αυτό βρίσκεται μία διώροφη οικοδομή με υπόγειο, που έχει ανεγερθεί με την 749/1984 άδεια οικοδομής και το εμβαδόν της κατοικίας είναι 181,12τ.μ. (σοφίτα, ισόγειο και ημιυπόγειο), ενώ αποτελείται από:

  • Υπόγειο με αποθηκευτικούς χώρους εμβαδού 30 τ.μ.
  • Ημιυπόγειο που έχει διαμορφωθεί σε αυτόνομο ξενώνα και πέρα από την εσωτερική σκάλα επικοινωνίας έχει ανεξάρτητη κύρια είσοδο από την νοτιοδυτική πλευρά της κατοικίας. Περιλαμβάνει έναν χώρο καθιστικού, ένα υπνοδωμάτιο, στο πίσω μέρος του οποίου υπάρχει κουζίνα με συνεχόμενο λουτρό, και εξώστη προς την πρόσοψη.
  • Ισόγειο με τον χώρο υποδοχής, τραπεζαρία, εσωτερική σκάλα προς τη σοφίτα, ενιαίο χώρο καθιστικού, χώρο σαλονιού, ανεξάρτητο χώρο με δύο υπνοδωμάτια και λουτρό, και εσωτερική σκάλα προς το ημιυπόγειο.
  • Σοφίτα που έχει διαμορφωθεί σε κουζίνα με ανοικτό εξώστη απ’ όπου φαίνεται το καθιστικό, ενώ στο πίσω μέρος της υπάρχει η κύρια κρεβατοκάμαρα με ανεξάρτητο λουτρό.
  • Πισίνα, η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί και βρίσκεται στα μπετά.
  • Διαμορφωμένα πλακοστρωμένα επίπεδα (βαθμίδες) και πεζούλες που επικοινωνούν μέσω διαδοχικών μικρών και μεγαλύτερων κλιμάκων.

Διαβάστε επίσης: Στο Άγιο Όρος ο Πέτρος Φιλιππίδης - Η νέα ζωή μετά τη δίκη