«Εύχομαι να...» - ''Πάγωσε'' ο Νίκος Παππάς με την ειρωνική τοποθέτηση της Ντόρας Μπακογιάννη

«Εγώ δεν ήρθα να σας...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Εύχομαι να...» - ''Πάγωσε'' ο Νίκος Παππάς με την ειρωνική τοποθέτηση της Ντόρας Μπακογιάννη

Το βράδυ της Δευτέρας 22/5 η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Νίκος Παππάς ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή ''Μεγάλη εικόνα'' με τους δύο να ανταλλάσσουν απόψεις λίγο μετά την πρώτη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαϊου.

Από τη μία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούσε να υπερασπιστεί το κόμμα του ειδικά μετά τη συντριπτική ήττα του ερχόμενος μάλιστα σε μεγάλη ρήξη, σε σχέση με τις δηλώσεις, που έκανε η βουλευτής των Χανιών της Ν.Δ.

Δείτε επίσης: «Μάνα Ντόρα, έλα με φόρα» - Χαμός στην Κρήτη με την ατάκα του Κώστα Μπακογιάννη στην μητέρα του

H παρουσιάστρια της εκπομπής, Νίκη Λυμπεράκη προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα και να φέρει μια ισορροπία στην συζήτηση, καθώς το κλίμα ήταν πολύ φορτισμένο με τα ειρωνικά σχόλια να παίρνουν και να δίνουν!

Η ένταση της Ντόρας Μπακογιάννη με το Νίκο Παππά

«Eάν εσάς δε σας απασχόλησε, εμάς δεν μας απασχολεί καθόλου. Εγώ έκανα μια ανάλυση λέγοντας ότι η κοινωνία έχει αλλάξει, επιζητεί σταθερότητα, απεχθάνεται την τοξικότητα και τους σκυλοκαβγάδες και απεχθάνεται τις συμπεριφορές, που δεν συνάδουν με τον πολιτικό πολιτισμό που η ίδια η κοινωνία έχει.

Και σας λέω ότι εσείς χάσατε από αυτό… Δεν κάνετε τίποτα άλλο από το να χτυπάτε τον άνθρωπο, υποθέτω ότι μιλάτε για τον Άδωνι. Όταν συγκρίνετε τα ασύγκριτα, καλό είναι να είμαστε λίγο μαζεμένοι. Εγώ δεν ήρθα να σας πω τον τρόπο, με τον οποίο θα κερδίσετε τις εκλογές, εύχομαι να χάσετε, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η ανάρτηση της Μπακογιάννη μετά την νίκη της Νέας Δημοκρατίας

Με συντριπτική διαφορά κέρδισε στις εκλογές της 21ης Μαΐου ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία καθώς με ενσωματωμένο το 99,61% το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας συγκεντρώνει το 40,79%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ μόλις το 20,07%.

Φυσικά, λίγο μετά τα αποτελέσματα, η Ντόρα Μπακογιάννη προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook προκειμένου να εκφράσει τα πρώτα της λόγια για την σαρωτική νίκη της Ν.Δ (δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε ο πρωθυπουργός).

«Είναι πραγματικά μια καταπληκτική μέρα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες, οι οποίοι έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Έδωσαν στον Χανιώτη πρωθυπουργό την μεγάλη χαρά να δει στην γενέτειρα του την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να παίρνει το μεγαλύτερο ποσοστό της σε ολόκληρη την Κρήτη. Και ταυτόχρονα, να γίνεται ολόκληρη η Κρήτη μπλε.

Ιστορικά αυτό δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά. Αυτή είναι μια νίκη η οποία μετά βεβαιότητας έχει συγκινήσει όλους μας και εμένα προσωπικά πάρα πολύ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ ξανά.

Μία νέα προσπάθεια ξεκινάει από αύριο με σεμνότητα, με ταπεινότητα, γνωρίζοντάς ότι ο κόσμος έχει προβλήματα, αποφασισμένοι, όμως, όλοι μαζί να δουλέψουμε σκληρά για να μπορέσουμε να τα αντιμετωπίσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η υποψήφια βουλευτής Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είναι πραγματικά μια καταπληκτική μέρα. Ένα...

Posted by Ντόρα Μπακογιάννη - Dora Bakoyannis on Sunday, May 21, 2023