«Δεν είμαι καθόλου χαρούμενη ούτε είμαι καθόλου περήφανη που χώρισα» - Η Κρίστη Καθαργιά "έσπασε" τη σιωπή της μήνες μετά το διαζύγιο με τον Μαυρίδη

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν είμαι καθόλου χαρούμενη ούτε είμαι καθόλου περήφανη που χώρισα» - Η Κρίστη Καθαργιά

Πριν από λίγους μήνες, και συγκεκριμένα στις αρχές Φεβρουαρίου, έγινε γνωστό πως η Κρίστη Καθαργιά και ο Γιώργος Μαυρίδης αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο μετά από εννέα μήνες γάμου, σοκάροντας την ελληνική showbiz, καθώς κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη (δείτε εδώ την συμπεριφορά τους στην τελευταία τους δημόσια έξοδο).

Έκτοτε οι δυο τους έμειναν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κανείς τους δεν προχώρησε σε κάποια δήλωση ούτε στα social media, αλλά ούτε και στις κάμερες, μέχρι που την Τρίτη 23/5 η ψυχολόγος θέλησε να "σπάσει" τη σιωπή της και να "ανοιχτεί" λίγο περισσότερο για το θέμα αυτό μέσα από την εκπομπή Breakfast at Star.

Η πρώτη συνέντευξη της Κρίστης Καθαργιά μετά το διαζύγιο με τον Γιώργο Μαυρίδη

«Έχω πολύ λίγους θεραπευόμενους άντρες, οι περισσότερες είναι γυναίκες. Αν ήταν κάποια εκπομπή - πρόταση που θα "κούμπωνε" καλά με εμένα και με την προσωπικότητά μου ίσως και να έβγαινα στην τηλεόραση», είπε αρχικά.

Και έπειτα δήλωσε: «Το ωραιότερο δώρο που έχω λάβει είναι ο ερχομός του Άκη στη ζωή μου. Δεν περιγράφεται. Από εκεί και πέρα αλλάζει όλη η ζωή σου μόνο προς το καλό, γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος αυτόματα, μπαίνουν σε σειρά οι προτεραιότητες σου αυτόματα».

Έπειτα ρωτήθηκε για τους γάμους που έχει κάνει, με την ίδια να ξεκαθαρίζει: «Μία φορά έχω παντρευτεί, με τον Γιώργο. Από επιλογή ήταν όλα. Η εγκυμοσύνη προέκυψε, ήμουν μικρή σε ηλικία, αποφάσισα να κρατήσω το παιδί μου, από εκεί και πέρα δεν μπόρεσε να συνεχίσει, αλλά για μένα δεν έλεγε κάτι αυτό. Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο να έχεις μία μονογονεϊκή οικογένεια».

Και συμπλήρωσε: «Χώρισα με τον Γιώργο, είμαι μόνη. Θεωρώ ότι κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Δεν είμαι καθόλου χαρούμενη για το διαζύγιο μου, δεν είμαι καθόλου περήφανη που χώρισα και επειδή είναι μια κουβέντα η οποία με στεναχωρεί πολύ δεν θέλω να την κάνουμε άλλο», ενώ σε άλλο σημείο που ρωτήθηκε εάν θα έβγαινε με κάποιον από τα μέσα κοινωνικής δικτώσης, ανέφερε: «Είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό που μου συνέβη και θεωρώ ότι έχω ακόμα δουλειά να κάνω πάνω σε αυτό...».

Στη συνέχεια μάλιστα, επισήμανε: «Με έχουν απατήσει. Μια φορά το έχω πιάσει. Νόμιζα ότι την συγχωρώ την απιστία, αλλά τελικά δεν τη συγχώρεσα ποτέ» και κατέληξε: «Ίσως σε άλλα κομμάτια της ζωής μου να έχω μετανιώσει για κάποιες αποφάσεις που έχω πάρει».

Διαβάστε επίσης: Πως έφτασαν στον χωρισμό Γιώργος Μαυρίδης - Κρίστη Καθάργια! Το νέο σπίτι που έχτισαν και τα προβλήματα