«Ποσώς με ενδιαφέρει και το θέμα, κύριε Παπαμιχαήλ μου» - Η απάντηση του Κώστα Τσουρού στην 2η ανάρτηση "κόλαφο"

«Ούτε εγώ μπαίνω σε αντιπαράθεση...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ποσώς με ενδιαφέρει και το θέμα, κύριε Παπαμιχαήλ μου» - Η απάντηση του Κώστα Τσουρού στην 2η ανάρτηση

Τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργηθεί μεγάλο θέμα εξαιτίας του Γιάννη Παπαμιχαήλ, ο οποίος πήρε την απόφαση να κινηθεί νομικά εναντίον του Νίκου Κοκλώνη και της παραγωγής του Just The 2 of Us (δείτε εδώ γιατί), κάτι το οποίο σχολίασε έντονα και ο Ηλίας Ψινάκης, αλλά και ο Κώστας Τσουρός.

Ο τελευταίος, μάλιστα, τοποθετήθηκε στον αέρα της εκπομπής Mega Καλημέρα, εξηγώντας πως του φαίνεται ανούσιο να πηγαίνουν στα δικαστήρια για τις συμμετοχές σε ένα παιχνίδι που έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε), όμως η δήλωσή του δεν ικανοποίησε τον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και έτσι ο ίδιος θέλησε να δώσει την δική του απάντηση μέσα από μία ανάρτηση και να κλείσει το θέμα εκεί.

Η ανάρτηση αυτή προβλήθηκε την Τρίτη 23/5 στο MEGA, με τον δημοσιογράφο να προχωρά σε νέες δηλώσεις για την "διαμάχη" αυτή.

Η απάντηση του Κώστα Τσουρού στην ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ

«Όταν πρέπει να κάνεις διευκρινιστικό post για να εξηγήσεις το προηγούμενο... Αυτό από μόνο του λέει πολλά. Στο προηγούμενο post είπε άλλα, στο επόμενο είπε άλλα. Εγώ σχολίασα αυτά που είπε στο πρώτο post, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στο 2ο post είπε άλλο και εστίασε στον Ψινάκη... Ούτε εγώ μπαίνω σε αντιπαράθεση, κύριε Παπαμιχαήλ μου. Εγώ ακούω αυτό που γίνεται, σχολιάζω κλπ. Ποσώς με ενδιαφέρει να μπω σε αντιπαράθεση μαζί σας και γενικά ποσώς με ενδιαφέρει και το θέμα, να σας πω την αλήθεια.

Απλά, επειδή χρειάστηκε να το συζητήσουμε, το συζητήσαμε. Τώρα γίνεται ολόκληρο θέμα και βγαίνει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ να μου απαντήσει. Καλώς κάνετε και μου απαντάτε. Καλώς κάνετε και λέτε αυτά που λέτε. Αν θίγεται από κάποια σχόλια, προφανώς και ο άνθρωπος έχει το δικαίωμα να θιγεί, αλλά δεν μας είπε αυτό στο πρώτο του post. Αν ήταν αυτό εξαρχής, θα ήταν και άλλη η τοποθέτησή μου», είπε χαρακτηριστικά.