«Δεν τα δέχομαι από κανένα! Τελεία» - Πυρ και μανία η απάντηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ σε Τσουρό & Ψινάκη

«Να μην προσβάλουν το όνομά μου, να μη δέχομαι σχόλια με υπονοούμενα για μένα που με ξεφτιλίζουν»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργηθεί τεράστιο θέμα εξαιτίας της απόφασης του Γιάννη Παπαμιχαήλ να κινηθεί νομικά εναντίον του Νίκου Κοκλώνη και της παραγωγής του Just The 2 of Us (δείτε εδώ την ανακοίνωσή του). Το γεγονός αυτό, λοιπόν, έχει σχολιαστεί έντονα από τα μέσα ενημέρωσης και αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν πάρει θέσει γι' αυτό.

Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος τοποθετήθηκε στο πλατό του Super Κατερίνα, αλλά και ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος θεώρησε πως η κατάσταση έχει ξεφύγει βλέποντας πως συμβαίνουν τέτοια πράγματα χωρίς ουσία (δείτε εδώ τις αιχμηρές τους δηλώσεις). Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, λοιπόν, ακούγοντας όσα είχαν να πουν οι δύο άντρες, το Σάββατο 20/5 προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, απαντώντας τους.

Η απάντηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ στον Τσουρό και τον Ψινάκη

«Ειλικρινά, δεν πρόκειται να μπω ξανά σε διαδικασία αντιπαράθεσης . Πρώτα θα απαντήσω στον Κώστα Τσουρο. Κωστα, πρώτον, ουδέποτε με ενδιέφερε να πάω στην κανονική Eurovision. Δεύτερον, οι δικηγόροι που αναφέρω, ποσώς τους ενδιαφέρε εαν εχω καλή η κακή φωνή . ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΜΩΣ, ΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΗΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ. , ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΎΜΕΝΑ .... ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ , ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΥΡΗ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΙΠΕ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙ ΥΠΟΝΟΗΣΕ. ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ. ΤΕΛΕΊΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΒΟΗΤΟΣ. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ..», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ειλικρινά, δεν πρόκειται να μπω ξανά σε διαδικασία αντιπαράθεσης . Πρώτα θα απαντήσω στον Κώστα Τσουρο. Κωστα, πρώτον, ...

Posted by John Papamichail on Saturday, May 20, 2023

Το ξέσπασμα για τα δεκάδες αρνητικά μηνύματα που δέχθηκε

Το βράδυ του Σαββάτου 6/5 προβλήθηκε άλλο ένα επεισόδιο του Just The 2 of Us και σε αυτό έκανε την εμφάνισή του ο Γιάννης Παπαμιχαήλ με coach του την Ειρήνη Μερκούρη. Ο ίδιος τραγούδησε, πέρασε όμορφα, αν και αποχώρησε για λόγους υγείας (δείτε εδώ τι συνέβη), ωστόσο υπήρχαν αστάθειες και λάθη κατά την ερμηνεία του και πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να το σχολιάσουν και να τον κατακρίνουν.

Ο ίδιος, λοιπόν, την Δευτέρα 8/5 προχώρησε σε μία ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εξηγώντας τι συνέβη, για ποιο λόγο βρέθηκε στο σόου και ποιος είναι ο στόχος του, ξεκαθαρίζοντας πως δεν προσπαθεί να είναι τέλειος, αλλά αυτό που επιθυμεί είναι να διασκεδάσει ο ίδιος και να διασκεδάσει με τη σειρά του και το κοινό.

«Έριξα μια ματιά, και είδα μια άνοδο της τάξης του 80% στα σχόλια σας, για το Just The 2 Of Us. Εγώ δεν ήρθα ούτε για να τραγουδήσω αλα Μιchael Jackson, μην τρελαθούμε, ήρθα για να περάσω με τα υπόλοιπα παιδιά καλά και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Το οτι λέω πάντα την αλήθεια είναι γνωστό ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. Και επειδή κάπου πήρε το μάτι μου κάποιο σχόλιο, ότι και καλά, δεν έχω συνεργαστεί με τους ξένους καλλιτέχνες που ανέφερα στη εκπομπή, ποσταρω μια φώτο με την καλή μου φίλη Wendy, γνωριζόμαστε πάνω από 30 χρόνια, και δίπλα της η… Λαίδη Γκάγκα.

Η Wendy, μου έκανε το κονε, κόλλησε το γυαλί και πραγματικά ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ. Δεν πρόκειται να μπω σε καμία διαδικασία να αποδεικνύω κάθε φορά αυτά που λέω. Το είπα και πριν. Λέω πάντα την αλήθεια. Παραδέχτηκα οτι έκανα λάθος το οποιο δεν συνάδει με την εμπειρία που κουβαλάω.

Φυσικά, ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ό,τι θέλει. Κανένα πρόβλημα. Ο δικός μου ρόλος είναι να κάνω σωστά τη δουλειά μου, όπως την κάνουνε ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ μπροστά και πίσω από τις κάμερες, ΜΕ ΣΚΟΠΟ, ΝΑ ΠΕΡΝΆΤΕ ΤΕΛΕΙΑ, όλοι όσοι βλέπετε την εκπομπή. Καλή εβδομάδα σε όλους και όλες!»

Διαβάστε επίσης: Δανάη Μπάρκα: «Είχε ζητήσει μια...» - Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ