«Κοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου, προσπαθώ να...» - Η αποκάλυψη του Αρναούτογλου για το ζήτημα των κιλών του

«Κάνω άπνοιες»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Κοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου, προσπαθώ να...» - Η αποκάλυψη του Αρναούτογλου για το ζήτημα των κιλών του

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραχώρησε μια εξομολογητική και πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη στο Super Κατερίνα, η οποία προβλήθηκε την Τετάρτη 24/5 με τον παρουσιαστή να μιλάει για τα επαγγελματικά του και την προσωπική του ζωή.

Μεγάλο ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις του Αρναούτογλου σχετικά με το ζήτημα των κιλών του, καθώς θέλησε για μία ακόμη φορά να ξεκαθαρίσει, πως δε χωράει χιούμορ σε όλο αυτό, καθώς δεν αποτελεί μόνο αισθητικό ζήτησα (δείτε εδώ τι λέει για την κόντρα του με τον Γιώργο Λιάγκα).

Η εξομολόγηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το ζήτημα των κιλών του

«Έτσι όπως είμαι πλέον δεν είμαι ένας είμαι δύο. Οι άνθρωποι που έχουν παραπάνω κιλά ή οτιδήποτε άλλο το να αυτοτρολάρονται δεν με πειράζει. Το να τους κοροϊδεύουν με πειράζει ή να μπαίνουν σε μία διαδικασία να σχολιάζουν πράγματα για αυτούς χωρίς να ξέρουν για ποιον λόγο έχουν βάλει τα κιλά.

Οι φορές που έχω μαλώσει με τα κιλά με κάποιους ανθρώπους και δημοσίως είναι γιατί δεν χωράει αστείο σε κάτι, που δεν ξέρεις γιατί κάποιος έχει βάλει τα κιλά.

Συνέχεια μου λένε (για τα κιλά). Είναι μεγάλη κουβέντα, αν φανταστείς ότι κοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου. Προσπαθώ να το συνηθίσω, γιατί κάνω άπνοιες γι αυτό...

Θέλω να είμαι ακόμα καλά μέχρι να δω τον Αναστάση μου να μεγαλώνει, να φτάνει σε μία ηλικία, να σταθεί στα πόδια του και να μπορεί να κάνει όλα αυτά, που θέλει», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Έχω καταστραφεί με τα επιχειρηματικά μου βήματα»

Με αφορμή την καλεσμένη του στην εκπομπή The 2night show, Έλενα Ασημακοπούλου (δείτε όλη της την συνέντευξη) η οποία έχει το δικό της κατάστημα υποδημάτων και το δουλεύει μόνη της με την μαμά της, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου προχώρησε σε μια πρωτοφανή αποκάλυψη.

«Εγώ έχω ανοίξει κάποια στιγμή επιχειρήσεις στη ζωή μου, όλες πήγαν στραβά. Καταστράφηκαν όλες. Κάθε φορά που προσπάθησα να κάνω επιχειρηματικά κάτι, καταστράφηκα», αποκάλυψε αρχικά.

Και συνέχισε: «Θέλω να είμαι ειλικρινής, ότι δεν τα καταφέρνω καλά, ίσως γιατί κάνω πολλά πράγματα μαζί συγχρόνως; Μπορεί γιατί δεν τα καταφέρνω καθόλου επιχειρηματικά; Δεν έχει καμία σημασία. Εκ του αποτελέσματος σε όλα έχω καταστραφεί με τα επιχειρηματικά μου βήματα. Θέλω να πω ότι υποκλίνομαι σε όλους αυτούς που έχουν από ένα περίπτερο μέχρι μία εταιρία με 5000 ανθρώπους. Το να έχεις επιχείρηση σήμερα στην Ελλάδα εγώ τώρα το ζω και το βιώνω είναι πολύ δύσκολο να κρατηθεί. Το λέω από τα βάθη της καρδιάς μου γιατί έχω καταστραφεί».

Στη συνέχεια, η Έλενα Ασημακοπούλου αποκάλυψε πως το μαγαζί της το δουλεύει η ίδια, ενώ όταν βρίσκεται σε γυρίσματα είναι η μητέρα της, καθώς δεν βγαίνει για να έχει υπάλληλους.