«Όταν δεν έχεις βιώσει κάτι...» - Το ξεκαθάρισμα της Αλεξανδράκη για τις σχέσεις της με την Ιωάννα Τούνη

Γιατί έχουν αποστασιοποιηθεί η μία από την άλλη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Όταν δεν έχεις βιώσει κάτι...» - Το ξεκαθάρισμα της Αλεξανδράκη για τις σχέσεις της με την Ιωάννα Τούνη

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί μία είδηση, πως η Ιωάννα Τούνη και η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν κάνουν την ίδια παρέα με αυτή, που έκαναν στο παρελθόν, ενώ παράλληλα έχει γραφτεί, πως οι δύο γυναίκες δε μιλάνε γενικότερα.

Μετά από πολλά, σχετικά μηνύματα, που έλαβαν Τούνη & Αλεξανδράκη στα social media πήραν την απόφαση να απαντήσουν στη φήμη αυτή, που πλανάται στον αέρα (δείτε εδώ τι είπαν και οι δύο με stories στο instagram).

Την Τετάρτη 24/5 είδαμε μάλιστα και τις δηλώσεις της Δήμητρας Αλεξανδράκη στο Super Κατερίνα μετά από δηλώσεις, που παραχώρησε στην εκπομπή,

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Αλεξανδράκη για τις σχέσεις της με την Ιωάννα Τούνη

«Εγώ αυτό το διάστημα πραγματικά έτρεχα ένα νέο project, η Ιωάννα αντίστοιχα έχει ένα μωρό παιδί, έκανε μετακόμιση. Πως το είχε πει και ο Ηράκλειτος; ''Η αλήθεια δεν μεταφέρεται, βιώνεται''. Οπότε όταν δεν έχεις βιώσει κάτι, μπορείς να βγάλεις ότι σενάρια θέλεις. Είναι άρρωστο, έχω αρχίσει και κουράζομαι», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Η ανάρτηση της Αλεξανδράκη για το πρόσφατο ατύχημά της

Εδώ και λίγο καιρό η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε ένα τροχαίο ατύχημα στην Ιερά Οδό, όπως και η φίλη της η Ιωάννα Τούνη (δείτε εδώ φωτογραφίες της επιχειρηματία). Η εβδομάδα του μοντέλου δεν είχε ξεκινήσει καλά, καθώς όπως έγινε γνωστό, είχε τροχαίο ατύχημα, όταν οδηγούσε επί της Ιερά Οδού στο ύψος του Μεταξουργείου και χτυπήθηκε από άλλο όχημα.

«Παιδιά, τελικά έφαγα πολύ σοβαρό τράνταγμα, έτσι; Εχθές ζορίστηκα τόσο πολύ, δεν ξέρω πως έβγαλα τη μέρα, αισθανόμουν έτσι το κεφάλι μέσα να κουνιέται, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ήταν μια τρομερή δυσφορία. Πόνος στον αυχένα και ξεκίνησε και πόνος στην πλάτη, δεν ξέρω πώς έβγαλα όλη την μέρα. Τώρα νιώθω λίγο τον αυχένα μου, το κεφάλι μου το νιώθω καλά», είχε πει η Δήμητρα Αλεξανδράκη.