«Eίναι πολύ δύσκολο κατά τη γνώμη μου να...» - Η απάντηση του Andrew Lambrou στον Victor Vernico για το 2άρι που του έβαλε

«Ειλικρινά για εμένα είναι νίκη που βρέθηκα στην Eurovision»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Eίναι πολύ δύσκολο κατά τη γνώμη μου να...» - Η απάντηση του Andrew Lambrou στον Victor Vernico για το 2άρι που του έβαλε

Συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη στο MEGA, παραχώρησε ο Andrew Lambrou που εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision. Με την συμμετοχή της, επικράτησε χαμός, καθώς η ελληνική κριτική επιτροπή τον βαθμολόγησε με 4, γεγονός που έφερε την οργή του κόσμου, αλλά και την επίσημη απάντηση της ΕΡΤ.

Από την άλλη, απάντησε στον Victor Vernicos τον εκπρόσωπο της Ελλάδας, που αποκλείστηκε στον β ημιτελικό, που είπε πως βαθμολογεί την εμφάνιση και το τραγούδι του με 2.

Οι δηλώσεις του Andrew Lambrou

«Η εμπειρία μου στην Eurovision ήταν μαγική. Είμαι ευγνώμων που μπόρεσα να ζήσω αυτή την εμπειρία για τη χώρα απ’ όπου κατάγομαι την Κύπρο. Άνοιξε τόσες πόρτες για την καριέρα μου, το οποίο ήταν κάτι για το οποίο πάντα δούλευα. «Δεν θα έλεγα ότι υπήρξαν πολλές άβολες στιγμές στην Eurovision, ήταν πολλές οι υποχρεώσεις καθημερινά. Ήταν πολύ όμορφο να συναντάς όλους τους καλλιτέχνες. Είμαι ευγνώμων που το τραγούδι πάει τόσο καλά και ο κόσμος το ακούει. Είναι κάτι που πραγματικά παγιώνει αυτό που έκανε στην σκηνή και είμαι περήφανος για αυτό το τραγούδι. Ειλικρινά για εμένα είναι νίκη που βρέθηκα στην Eurovision», ανέφερε αρχικά για την εμπειρία που έζησε.

«Ξέρω ότι θα είχα τερματίσει μέσα στη δεκάδα αλλά όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Είμαι πολύ ευγνώμων που οι Έλληνες μου έδωσαν 12 και με στήριξαν, μου έστειλαν μηνύματα. Στο τέλος της ημέρας είμαι ευχαριστημένος με οποιαδήποτε βαθμολογία», σημείωσε στη συνέχεια για την βαθμολογία του κοινού αλλά και το 4 της κριτικής επιτροπής.

Δείτε επίσης: Σάλος μετά τη νίκη της Loreen - Κατηγορείται για λογοκλοπή η ερμηνεύτρια

Στο τέλος απάντησε στον Victor Vernico για το 2 που του έδωσε : «Για μένα η μουσική είναι κάτι υποκειμενικό. Η τέχνη είναι υποκειμενική. Eίναι πολύ δύσκολο κατά τη γνώμη μου να αξιολογήσεις υποκειμενικά πράγματα και δεν θα μπορούσα να αξιολογήσω τα φετινά τραγούδια, κάτι για το οποίο είμαι ευγνώμων, γιατί δουλειά μου είναι απλά να πηγαίνω εκεί πάνω και να κάνω ό,τι πρέπει και να ερμηνεύω. Είναι απλά η γνώμη του, έχει το δικαίωμα να έχει τη γνώμη του».

Τι είχε πει ο Victor