Χωρίς μπλούζα στα πόδια της - Στην παραλία μαζί με τον Μπισμπίκη η Δέσποινα Βανδή

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δέσποινα Βανδή από τότε που χώρισε με τον Ντέμη Νικολαϊδη ζει ελεύθερη τον έρωτά της με τον Βασίλη Μπισμπίκη και οι κοινές τους εμφανίσεις και αναρτήσεις είναι όλο και πιο συχνές (δείτε εδώ τη νέα σύντροφο του ποδοσφαιριστή). Οι δυο τους αδιαφορούν για όσους τους κρίνουν αυστηρά για τον τρόπο που επιλέγουν να προβάλλουν την σχέση τους και κάνουν ακριβώς ότι τους κάνει χαρούμενους.

Το απόγευμα της Τετάρτης 24/5, μάλιστα, οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν μία βόλτα στην παραλία και έμειναν για λίγο για να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα δίπλα στο κύμα. Η τραγουδίστρια τότε βρήκε την ευκαιρία να απαθανατίσει τον καλό της, ο οποίος ακουμπούσε το κεφάλι του στα πόδια της, έχοντας ξαπλώσει χωρίς μπλούζα στα βότσαλα, με την ίδια να σχολιάζει πως δεν χρειάζεται τίποτε άλλο πια.

Η νέα τρυφερή ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη

«Αυτό», έγραψε στο προφίλ της και με μία λέξη τα είπα όλα!

Δέσποινα Βανδή Μπισμπίκης παραλία
Instagram / Δέσποινα Βανδή

Το πρόσωπο της τραγουδίστριας χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Η Δέσποινα Βανδή είναι μια από τις πιο λαμπερές Ελληνίδες τραγουδίστριες με την ίδια να έχει τολμήσει όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας της εμφανίσεις, που έχουν μείνει στην ιστορία με εντυπωσιακά φορέματα και ρούχα!

Σε αντίστοιχη γραμμή κινείται η Βανδή και σε ότι αφορά τα μαλλιά και το μακιγιάζ της, την έχουμε δει με πολλά και ιδιαίτερα χτενίσματα σε εμφανίσεις της, με το πρόσωπο της παράλληλα να είναι πάντα λαμπερό (δείτε εδώ την αλλαγή της Βανδή και 14 άλλων κυριών της ελληνικής showbiz μέσα στα χρόνια).

Σε κάθε περίπτωση, η Δέσποινα Βανδή επιθυμεί να είναι και πιο απλή στην καθημερινότητα της, αφού όπως έχει τονίσει και σε συνεντεύξεις της, όσο είναι επί σκηνής εκπληρώνει ένα ρόλο. Έτσι λοιπόν, την Πέμπτη 18/5 την είδαμε σε μια άβαφη εκδοχή της, ποζάροντας στο instagram, όσο επέλεγε χρώμα για το μανικιούρ της.

Δέσποινα Βανδή