«Έρχομαι σε δύσκολη θέση» - Η αποκάλυψη του Γιάννη Ζουγανέλη για την Ελεωνόρα μετά το διαζύγιο με τον Δημητρίου

«Δεν ασχολούμαι με την προσωπική της ζωή...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έρχομαι σε δύσκολη θέση» - Η αποκάλυψη του Γιάννη Ζουγανέλη για την Ελεωνόρα μετά το διαζύγιο με τον Δημητρίου

Η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα συνάντησε τον Γιάννη Ζουγανέλη και ο ίδιος παραχώρησε μερικές δηλώσεις οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 25/5 στον αέρα. Ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, εξηγώντας πώς είναι ως μπαμπάς και με ποιες αρχές την μεγάλωσε, ενώ μίλησε και για τις διάφορες ερωτήσεις γύρω από το πρόσφατο διαζύγιό της.

Έχει εκφράσει πολλές φορές την δυσαρέσκειά του όταν τον ρωτούν για το τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή, ιδιαίτερα από τη στιγμή που και εκείνη δεν τοποθετείται στα κανάλια, αλλά ούτε και στα social media γι' αυτή και εξηγεί πως η θέση του είναι πολύ άβολη και δύσκολη.

Διαβάστε επίσης: Κάθισε στα τελευταία τραπέζια και την απόλαυσε - Η πρώτη δημόσια κοινή εμφάνιση Ελεωνόρας Ζουγανέλη και Νίκου Συρίγου (βίντεο)

Η αντίδραση του Γιάννη Ζουγανέλη στις ερωτήσεις για την προσωπική ζωή της κόρης του, Ελεωνόρας

«Ποτέ δεν υπήρξα μπαμπάς που κούνησε το δάχτυλο. Αποδεχόμουν τις επιλογές της κόρης μου. Ενδέχεται να μας δείτε και μαζί επί σκηνής. Μέχρι τώρα το απέφευγα. Εγώ δεν το πίστευα ποτέ αυτό, δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα σύγκρισης. Εγώ την κόρη μου τη μεγάλωσα με τη λογική να μη συγκρίνει ποτέ τίποτα.

Ένα θα σας πω. Η πρώτη της επαγγελματική εμφάνιση ήταν με τον Γιώργο Νταλάρα και το μόνο που της είπα είναι "Μην πεις ότι σε λένε Ζουγανέλη." Με άκουσε σε αυτό και αργότερα με πήρε ο Νταλάρας να μου πει τι καλή είναι η κόρη μου», είπε αρχικά.

Και έπειτα δήλωσε για τα προσωπικά της: «Έρχομαι σε δύσκολη θέση με αυτά που με ρωτάνε για την προσωπική ζωή της κόρης μου. Αφού δεν ασχολούμαι εγώ με την προσωπική της ζωή, πώς μπορώ να να δηλώνω γι’ αυτή δημόσια, όχι μόνο της κόρης μου, του οποιουδήποτε ανθρώπου;».

Διαβάστε επίσης: Νίκος Συρίγος: «Αν παιδιά...» - Τον ρώτησαν για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και πάτησε γκάζι να φύγει