Λάουρα Νάργες: Η νέα αλλαγή που έκανε στην εμφάνιση της

Η φωτογραφία που δημοσίευσε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
lauranarjes/Instagram
lauranarjes/Instagram

H Λάουρα Νάργες είναι λάτρης του Instagram και σε συχνή βάση, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της. Πριν μερικές ώρες λοιπόν, αποκάλυψε την μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνιση της.

Η παρουσιάστρια επισκέφτηκε το κομμωτήριο και αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της, έχοντας ήδη εδώ και αρκετό καιρό αλλάξει το χρώμα τους. Πριν ήταν μελαχρινή, και πλέον είναι και πάλι ξανθιά.

Η αλλαγή στα μαλλιά της Λάουρα Νάργες

Συγκεκριμένα, η Λάουρα Νάργες αποφάσισε να κάνει τα μαλλιά της ένα υπέροχο μακρύ καρέ, τα οποία της πάνε απίστευτα.

Διαβάστε επίσης: ''Λιώνει'' για το γιο της η Λάουρα Νάργες - Το τρυφερό βίντεο με τις αντιδράσεις του στo instagram

Στα μαύρα με κολάν και κοντομάνικο - Το σώμα της 8 μήνες μετά τη γέννα

Η Λάουρα Νάργες πριν από οκτώ περίπου μήνες έγινε μαμά για πρώτη φορά και έκτοτε πλέει σε πελάγη ευτυχίας και απολαμβάνει την νέα της καθημερινότητα δίπλα στον μικρό της γιο, ο οποίος, όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια, θα πάρει το όνομα Αλέξανδρος.

Πέρα, όμως, από την φροντίδα του παιδιού της, η ίδια έχει αφοσιωθεί και στον εαυτό της, προσπαθώντας να επανέλθει στην φυσική κατάσταση στην οποία βρισκόταν πριν γεννήσει. Τους τελευταίους μήνες, μάλιστα, πηγαίνει πολύ συχνά στο γυμναστήριο για να πετύχει τον στόχο της και φαίνεται πως αυτό αποδίδει πράγματι.

Πολλές είναι οι φορές, δηλαδή, που έχουμε δει την πρόοδό της μέσα από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που ανεβάζει από εκεί, αν και για λίγο καιρό είχε σταματήσει να το κάνει (δείτε την εδώ με κότσο, χωρίς μακιγιάζ και ιδρωμένη). Την Παρασκευή 12/5, λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τις διακοπές που ετοιμάζεται να κάνει στην Ζάκυνθο και βρέθηκε μπροστά από τον καθρέφτη του δωματίου της, δείχνοντας ξανά το σώμα της.

Είναι φανερά αδυνατισμένη, μέσα στο αθλητικό της look με το κολάν, το μαύρο κοντομάνικο μπλουζάκι και την ζακέτα της και της πάει πολύ!