«Θεωρώ ότι κάνει μεγάλη βλακεία και...» - Η απάντηση του Λιάγκα στον Light για τις 100 χιλιάδες που ζητάει

Οι δηλώσεις του στο Πρωινό του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Θεωρώ ότι κάνει μεγάλη βλακεία και...» - Η απάντηση του Λιάγκα στον Light για τις 100 χιλιάδες που ζητάει

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό του ΑΝΤ1, έκανε ο Light τον οποίο η κάμερα "τσάκωσε" στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο τράπερ, ρωτήθηκε από το δημοσιογράφο για την κοπέλα του, την κόντρα που έχει με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και για τα Mad.

Οι δηλώσεις του Light

«Μεταξύ σοβαρού και αστείου κινούμαστε πάντα, νομίζω έτσι έχει πλάκα η ζωή. Ξέρω ότι δεν έχετε να τα δώσετε. Να είστε καλά όμως δεν πειράζει, δεν υπάρχει πρόβλημα» είπε για το περιστατικό που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στον ίδιο και τον Γιώργο Λιάγκα πριν μερικές εβδομάδες.

«Σαν πλάνο δεν έχουμε βάλει κάτω αυτή την στιγμή. Σαν σκέψη σίγουρα υπάρχει», απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το αν σκέφτεται να παντρευτεί.

«Με τον Χάρη είμαστε γείτονες, κάπως έτσι γνωριστήκαμε. Κάνουμε λίγο χαβαλέ. Κανένα παρτάκι από εδώ, καμία συζήτηση από εκεί. Όλοι οι ράπερ πρέπει να είμαστε μαζί», σχολίασε για τη σχέση του με τον επενδυτή του Dragons Den.

«Δεν πειράζει, κέρδισα στις Κάννες. Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και δεν θα πάνω. Ας πάνε άλλοι», ανέφερε για τον αποκλεισμό του από τα φετινά Mad εξαιτίας του καβγά του με τον Snik.

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα

«Θεωρώ ότι κάνει μεγάλη βλακεία και δεν έρχεται. Αλήθεια. Επειδή η ζωή είναι μεταξύ σοβαρού και αστείου, έχει δίκιο και εγώ έτσι κινούμαι, να του πω ότι δεν είναι ότι δεν έχουμε 100 χιλιάρικα, προφανώς και έχουμε και ως ΑΝΤ1 και ως εκπομπή. Απλά δεν θέλουμε να του τα δώσουμε. Δεύτερον θέλω να πω ότι αυτός ο άνθρωπος αυτό είναι ένα ευαίσθητο, γλυκό και τρυφερό παιδί και έχει και μυαλό. Δηλαδή αυτό που είπε για να έχουμε άποψη πρέπει να πάμε να ψηφίσουμε αλλιώς τουμπέκα, είναι ωραίο μήνυμα. Πολύ σωστό. Δεν μπορείς να κρίνεις και να μην μπορείς να ψηφίσεις», του απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.