Είμαστε μαζί: Αλλάζουν όλα λίγο πριν το τέλος της σεζόν - Τι συμβαίνει με την Ελίνα Παπίλα

Ραγδαίες εξελίξεις!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Είμαστε μαζί: Αλλάζουν όλα λίγο πριν το τέλος της σεζόν - Τι συμβαίνει με την Ελίνα Παπίλα

Η Ελίνα Παπίλα αυτή τη σεζόν δοκιμάστηκε σε μία νέα εκπομπή, με εντελώς διαφορετικό περιεχόμενο στο κανάλι του ΑΝΤ1, η οποία έχει τίτλο "Είμαστε μαζί" και παρόλο που άκουσε πολλές, έντονες και αυστηρές κριτικές από την πρώτη στιγμή (δείτε εδώ το αιχμηρό σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου), συνεχίζει την προσπάθειά της και βγαίνει στον αέρα κάθε Σαββατοκύριακο για να κρατά συντροφιά στο κοινό.

Λίγο πριν η σεζόν ολοκληρωθεί ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχουν αλλαγές και αναταραχές. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, ενώ η εκπομπή είχε προγραμματιστεί να τελειώσει τον Ιούνιο, αυτό δεν θα συμβεί και έτσι δημιουργούνται θέματα με τα συμβόλαια των ανθρώπων που βρίσκονται μπροστά από τις κάμερες.

Αλλαγές για το "Είμαστε μαζί" και την Ελίνα Παπίλα πριν το τέλος της σεζόν

Πολλοί από αυτούς είχαν κλείσει συμφωνία μέχρι τα μέσα του Ιουνίου και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν λάβει κάποια περαιτέρω ενημέρωση για το τι πρόκειται συμβεί. Παρόλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί πως ακόμη κι αν δεν είναι γνωστό εάν πράγματι θα συνεχίζει η Ελίνα Παπίλα με το ίδιο concept, ο σταθμός φαίνεται πως είναι θετικός (δείτε εδώ γιατί στεναχωρήθηκε με την νέα απόφαση του καναλιού).

Η απάντηση της παρουσιάστριας για την αυστηρή κριτική που δέχτηκε για την εκπομπή της

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην Real L!fe και στην Πολυξένη Καραμίχα παραχώρησε η Ελίνα Παπίλα. Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός ήταν άκρως αποκαλυπτική και μίλησε για όλους και για όλα

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην νέα της εκπομπή στον ΑΝΤ1 «Είμαστε Μαζί» και την αυστηρή κριτική που δέχθηκε (δείτε εδώ τι είχε σχολιάσει η Ελένη Μενεγάκη).

Μέχρι να βγει στον αέρα η εκπομπή, καθημερινά πρωταγωνιστούσες στα τηλεοπτικά ρεπορτάζ. Πώς ένιωθες;

Καταλαβαίνω απόλυτα πως όταν μια εκπομπή ξεκινά εν μέσω της σεζόν, τραβάει τα βλέμματα επάνω της κι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον. Παρόλο που θεωρώ ότι ήταν κάπως ανεξήγητο όλο αυτό, πιστεύω ότι αυτό το ενδιαφέρον αφορά τους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτήν την δουλειά κι όχι τόσο τους τηλεθεατές. Εγώ, λοιπόν, κατά την διάρκεια της προετοιμασίας ένιωθα μια γλυκιά ανυπομονησία να βγούμε στον αέρα.

Πιστεύεις πως ήταν αυστηρή η κριτική για εσένα και για την εκπομπή;

Κατ’ αρχάς, ουδείς υπεράνω κριτικής σε αυτήν την ζωή. Έχω την αίσθηση, όμως, ότι κάποιες φορές η κριτική ήταν λίγο παραπάνω αυστηρή. Η δική μου στάση απέναντι σε κάθε κριτική είναι ότι αποτελεί μια ευκαιρία να κρατήσουμε κάθε ωφέλιμο στοιχείο της και να πετάξουμε ό,τι δεν χρησιμεύει.

Η απάντηση της Ελίνας Παπίλα για την αυστηρή κριτική που δέχτηκε για την εκπομπή της