«Έχει γίνει όλος αυτός ο ντόρος...» - Ο Κώστας Φραγκολιάς ανακοίνωσε τα ευχάριστα στον αέρα του Open Weekend

Η συνεργασία του με την Τσιμτσιλή, η επιτυχία του Happy Day και το νέο του βήμα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έχει γίνει όλος αυτός ο ντόρος...» - Ο Κώστας Φραγκολιάς ανακοίνωσε τα ευχάριστα στον αέρα του Open Weekend

Στην εκπομπή Open Weekend μίλησε ο Κώστας Φραγκολιάς μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης, με αφορμή την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ALPHA και την εκπομπή Happy Day στην οποία συμμετέχει στο πλευρό της Σταματίνας Τσιμτσιλή από το 2014.

Την ανακοίνωση έκαναν από κοινού το πρωί της Παρασκευής 26/5 στο πλατό της πρωινής εκπομπής του σταθμού, αποκαλύπτοντας και για πόσα χρόνια ανανέωσε - δείτε το βίντεο.

Οι δηλώσεις του Φραγκολιά για τον ALPHA

«Έχει γίνει όλος αυτός ο ντόρος αν θα ανανεώσω ή όχι. Μου κάνει πολύ περίεργο και παράξενο. Τέλος πάντων... Όταν είσαι σε μία δουλειά στην οποία εγώ είμαι από το 2014 σχεδόν 8-9 χρόνια κι έχεις την άνεση, το θάρρος και το θράσος να ζητήσεις το κάτι παραπάνω γιατί αυτή είναι και η εξέλιξή σου. Κάνουμε μία δουλειά που πρέπει συνέχεια να προχωράμε μπροστά και κάτι πρέπει να γίνεται...Όπως και εμείς και οι συντελεστές πρέπει να πηγαίνουν λίγο πιο πάνω... λίγο πιο πάνω», ανέφερε αρχικά για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Στη συνέχεια τον ρώτησαν για την επιτυχία του Happy Day, αφού την Πέμπτη 25/5 σημείωσε ρεκόρ δεκαετίας σε τηλεθέαση: «Η επιτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα πολλών πραγμάτων και συγκυριακό. Και των παιδιών που δουλεύουν πάνω, εννοείται της Μαίρης Παλιαλέξη (της αρχισυντάκτριας), της Σταματίνας που για είναι είναι η καλύτερη Ελληνίδα παρουσιάστρια, εντάξει σχεδόν με την Ελένη Μενεγάκη. Περνάμε τόσο ωραία και αν σταματήσω, ειλικρινά θα μου λείψει το πρωινό μου παρεάκι που πηγαίνω λέμε τα νέα μας, ανταλλάσσουμε απόψεις. Είναι το σχολείο μου πια. Δεν ξέρω αν μπορώ να το πω συνήθεια», ανέφερε.

«Θα συνεχίσω να κάνω κάτι που έκανα. Θα συνεχίσω να έχω συμμετοχή στα ένα από τα σήριαλ του σταθμού, στην Μουρμούρα», ανακοίνωσε σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον στο κανάλι.