«Μίλησα 45 λεπτά, έκοψαν, έραψαν και...» - Η σκληρή απάντηση του Γιώργου Κόρομι για τις δηλώσεις του στο Πρωινό μας

«Εγώ είπα ότι από τις κοπέλες που είναι μέσα...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μίλησα 45 λεπτά, έκοψαν, έραψαν και...» - Η σκληρή απάντηση του Γιώργου Κόρομι για τις δηλώσεις του στο Πρωινό μας

Καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 28/5 ο Γιώργος Κόρομι. Ο πρώην παίκτης του Survivor ήταν άκρως αποκαλυπτικός στις δηλώσεις του και μίλησε για όλους και για όλα (δείτε εδώ την πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του).

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, εξήγησε και για μια δήλωση που έκανε για τις γυναίκες στην εκπομπή «Πρωινό μας».

Η απάντηση του Γιώργου Κόρομι για τις δηλώσεις του στο Πρωινό μας

«Όχι, μην τα αλλάζουμε. Είχε παιχτεί αυτό στη Φαίη, σωστά. Οι δηλώσεις μου ήταν 45 λεπτά, κόπηκε, ράφτηκε κτλ και βγήκε αυτό που είναι μισογυνισμός. Εγώ είπα ότι από τις κοπέλες που είναι μέσα ότι από τη στιγμή που δεν έχουν κάποιες γνώσεις στο κομμάτι αυτό, ενώ ο Σάκης έχει και σε αυτό το κομμάτι γνώσεις, πέρα από το αγωνιστικό, είπα ότι θα προτιμήσω τον Σάκη να πάει να κερδίσει το έπαθλο.

Γιατί ξέρω τι γνώσεις είχαν όλα τα άτομα μέσα. Οπότε, αναφέρθηκα σε αυτές τις γυναίκες. Ο Τριαντάφυλλος είνα ο πιο μεγάλος μου φαν. Δεν χάνει στιγμή απ’ ότι κάνω, με παρακολουθεί ανελλιπώς, οπότε του στέλνω τα φιλιά μου».

Τι ειπώθηκε ακριβώς στο Πρωινό Μας

«Πιο καλός στα αγωνίσματα είναι ο Σάκης. Αν ήταν άλλα τα κριτήρια θα έλεγα άλλα... Η Σταυρούλα είναι από τις πιο δυνατές γυναίκες αγωνιστικά, αλλά δεν έχει γνώσεις στο κομμάτι της επιβίωσης», είπε αρχικά επισημαίνοντας μάλιστα πως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν θα έβγαζε νικήτρια μία γυναίκα γενικότερα, ενώ έπειτα δήλωσε πως ίσως το επόμενο όνομα που θα έβλεπε ως νικητή είναι αυτό του Τάκη Καραγκούνια, διότι έχει ανέβει αγωνιστικά, αλλά έχει και πολλές γνώσεις και προσφέρει πολύ στην ομάδα αφού βρίσκει διαρκώς τροφή για όλους (δείτε εδώ την αποκάλυψη του Λιανού για το ξύλο ανάμεσα στον μισθοφόρο και τον Νίκο Μπάρτζη).