Survivor All Star: Επέστρεψε εκτάκτως στην Ελλάδα ο Γιώργος Λιανός - «Έπεσαν κάποιες ψιλές μεταξύ Τάκη - Μπάρτζη και...»

«Να σου πω την αλήθεια το ψιλομετάνιωσα...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Επέστρεψε εκτάκτως στην Ελλάδα ο Γιώργος Λιανός - «Έπεσαν κάποιες ψιλές μεταξύ Τάκη - Μπάρτζη και...»

Η κάμερα του Breakfast at Star συνάντησε τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος βρέθηκε πριν από λίγα 24ωρα εκτάκτως στην Ελλάδα. Ο παρουσιαστής του Survivor All Star δεν δίστασε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου αλλά και να τοποθετηθεί για τον καυγά Καραγκούνια - Μπάρτζη που εμείς θα δούμε απόψε 23/5 στις οθόνες μας (δείτε εδώ το trailer και τι θα συμβεί ακριβώς).

Επίσης, απάντησε για το τι μέλλει γενέσθαι με τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού

Όσον αφορά τον λόγο που επέστρεψε Ελλάδα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Κατέβηκα για επαγγελματικούς και οικογενειακούς λόγους. Συνδυάστηκε αυτό με κάποιο έπαθλο στο οποίο οι παίκτες έπρεπε να λείψουν (δείτε εδώ που θα πάνε ταξίδι μετά το Μαϊάμι και την Αγγλία) άρα δεν άφησαν κανέναν στο πόστο μου», ενώ στη συνέχεια μίλησε και για τον καυγά μεταξύ Καραγκούνια και Μπάρτζη που εμείς θα δούμε σήμερα: «Υπήρξε μια ένταση μεγάλη, μετά είδαμε ότι έπεσαν αρκετές ψιλές. Έγιναν κάποιες συστάσεις και ηρέμησαν τα πνεύματα. Συνεχίστηκε ήρεμη η κατάσταση κι ελπίζω να συνεχιστεί».

Σχετικά με τον τελικό αποκάλυψε: «Δεν έχω ιδέα πότε θα δούμε τον τελικό γιατί μας αλλάζουν το πρόγραμμα οι εκλογές».

Τέλος, όσον αφορά κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν για προσπάθεια αποδόμησης του ριάλιτι δήλωσε: «Κακώς βγήκα και μίλησα νομίζω τότε. Θεωρώ όταν δουλεύεις σε ένα πρόγραμμα θα πρέπει να το στηρίζεις. Να σου πω την αλήθεια το ψιλομετάνιωσα γιατί ότι και να πεις μπαίνεις σε μια διαδικασία να απαντάει ο ένας και ο άλλος»