Survivor all star trailer 23/5: «Άντε από εδώ λοιπόν τώρα!» - Αποχώρησε ο Νίκος Μπάρτζης! Παγωμένος ο Γιώργος Λιανός

«Άκουσε κανένας να βρίζω σπίτι;»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor all star trailer 23/5: «Άντε από εδώ λοιπόν τώρα!» - Αποχώρησε ο Νίκος Μπάρτζης! Παγωμένος ο Γιώργος Λιανός

Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία 24ωρα στον Άγιο Δομίνικο έχουν πολύ ένταση! Η 20η εβδομάδα που το Survivor All Star βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ ξεκινάει επισήμως απόψε με ένα συνταρακτικό επεισόδιο! Σύμφωνα με όσα φαίνονται στο trailer ο Νίκος Μπάρτζης και ο Τάκης Καραγκούνιας θα ξεφύγουν από τα επιτρεπτά όρια ενώ σύμφωνα με όσα μας μετέφερε η πηγή μας από το νησί θα υπάρξουν συνέπειες...

Όλα θα ξεκινήσουν ουσιαστικά από το run που θα κάνουν ως αντίπαλοι. Σπρωξιές, αγκωνιές και στο τέλος ένας τραυματισμός θα φέρει ένταση όχι μόνο μεταξύ τους αλλά σε ολόκληρες τις ομάδες.

Οι συμπαίκτες του Τάκη παραπονιούνται μπροστά στις κάμερες πως δεν αντέχουν άλλο την συμπεριφορά του... Μέχρι και ο Βασάλος που είναι φίλος του, το παραδέχεται! Στο συμβούλιο του νησιού τα πράγματα θα πάρουν μια τροπή που κανείς δεν θα περιμένει! Ο Νίκος Μπάρτζης θα φτάσει στο σημείο να σηκωθεί να φύγει γιατί δεν αντέχει άλλο αυτά που λέει ο Τάκης!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, δε, τα πλάνα που έχουν κοπεί από το αποψινό επεισόδιο είναι πολλά γιατί η κατάσταση μεταξύ των δυο παικτών ξέφυγε! Η παραγωγή τους είπε, όχι άλλα τέτοια περιστατικά αλλιώς θα αποβληθούν και οι δυο! Για να δούμε...

ΈΚΤΑΚΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ: Survivor All Star: Επέστρεψε εκτάκτως στην Ελλάδα ο Γιώργος Λιανός - «Έπεσαν κάποιες ψιλές μεταξύ Τάκη - Μπάρτζη και...»

Να σημειωθεί πως παρά την ένταση και τα όσα θα συμβούν το συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί κανονικά κι απόψε θα βγει ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση (δείτε εδώ ποιος θα είναι αυτός!). Υπενθυμίζουμε βέβαια πως το Youweekly.gr σας έχει αποκαλύψει ήδη την τετράδα των υποψηφίων γι' αυτή την εβδομάδα αλλά και ποιος παίκτης φεύγει τελικά (δείτε εδώ)!

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor All Star