Γιώργος Κόρομι: Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star

Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Κόρομι: Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star

Λίγο πριν παρακολουθήσουμε άλλη μία αποχώρηση από το Survivor All Star, ο Γιώργος Κόρομι, που είναι και ο τελευταίος που επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, επέστρεψε επιτέλους στα social media του μετά από τέσσερις μήνες τουλάχιστον, και πραγματοποίησε την πρώτη του ανάρτηση.

Ανέβασε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με μία φωτογραφία του από το ριάλιτι επιβίωσης, μετά από κάποια νίκη του όπου όλοι οι συμπαίκτες του ήταν γύρω του και πανηγύριζαν και ευχαρίστησε τον κόσμο που τον στήριζε όλο αυτό το διάστημα.

Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Κόρομι μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star

«Επέστρεψα!!! Άλλο ένα μοναδικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του!!! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την αγάπη και την στήριξή σας!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Διαβάστε επίσης: Συναντιόταν κρυφά με τον Μπόγδανο στο δάσος - Η αντίδραση του Κόρο για την φήμη που κυκλοφορούσε

Γιώργος Κόρομι 1η ανάρτηση

Σάλος στο twitter κατά του "μισογύνη"

Ο Γιώργος Κόρομι, την Τρίτη 23/5, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας, όπου μίλησε για όλα όσα έζησε εκεί όλους αυτούς τους μήνες (δείτε εδώ τη φήμη που επιβεβαίωσε για την Μαριαλένα), ενώ προχώρησε και σε δηλώσεις για τους πιθανούς νικητές του ριάλιτι επιβίωσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος επισήμανε πως δεν θα μπορούσε να φανταστεί μία γυναίκα, από όσες είναι στο παιχνίδι τουλάχιστον, να κρατά το κύπελλο, κι αυτό γιατί θεωρεί πως δεν έχουν τις γνώσεις που χρειάζονται για να επιβιώσουν, σε αντίθεση με τους άντρες που προσφέρουν στο να βρίσκουν τροφή, στη στέγη κ.ο.κ. (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε).

Αυτό, φυσικά, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με πρώτο από όλους να τον "δικάζει" για τα λόγια του ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος δεν έχει την καλύτερη άποψη για εκείνον και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ξέσπασε για άλλη μία φορά εναντίον του.

«Θαυμάστε τον, απολαύστε τον, θεωρεί τις γυναίκες κατώτερες, τις γυναίκες που έχουν τόση δύναμη, που μας έφεραν στη ζωή, που πόνεσαν για εμάς και αποκλείει γυναίκα επειδή δε φέρνει σταματημένα σαλάχια. Οι γυναίκες είναι η δύναμή μας ρε τεράστιε ψαρά. Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι έλεγαν στο χωριό μου και βασικά σε όλα τα χωριά της Ελλάδας μας», έγραψε στο προφίλ του.

Οι αντιδράσεις στο twitter

Και ο τραγουδιστής δεν ήταν ο μόνος που τα έβαλε μαζί του, αφού το twitter γέμισε με μηνύματα με άσχημους χαρακτηρισμούς για τον πρώην διαγωνιζόμενο, ο οποίος σύμφωνα με πολλούς, έτρωγε τόσο καιρό εξαιτίας των κοριτσιών της ομάδας και δεν το εκτιμάει (δείτε εδώ με πόσα χρήματα επέστρεψε στην Ελλάδα).