«Ξεκουράσου τώρα κορίτσι μου...» - Βυθισμένη στο πένθος η Βάλια Χατζηθεοδώρου

Πέθανε το σκυλάκι της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Βάλια Χατζηθεοδώρου
Instagram / Βάλια Χατζηθεοδώρου

Δύσκολες είναι τελευταίες ώρες για την Βάλια Χατζηθεοδώρου, το κατάξανθο μοντέλο του The Voice, καθώς ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως έφυγε από τη ζωή το αγαπημένο της σκυλάκι (δείτε εδώ το ατύχημα που έπαθε και ξεπέρασε σε μικρότερη ηλικία).

Είχαν μεγαλώσει μαζί, καθώς εκείνο είχε φτάσει πλέον τα 17 του χρόνια, με αποτέλεσμα ο πόνος να είναι αβάσταχτος για την ίδια, γι' αυτό και θέλησε να αποχαιρετήσει την τετράποδη φίλη της με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου για την απώλεια του σκύλου της

«Μπιζουδάκι μου.. 17 χρονια μαζί! Μου έμαθες ότι ο κόσμος μοιάζει πιο όμορφος παρέα με μια νωπή μουσούδα, δυο μάτια γεμάτα αγάπη και μια κουνιστή ουρά. Σ αγαπώ πολύ! Ξεκουράσου τώρα κορίτσι μου..»

Η αποκάλυψη για την σχέση της με τον Πέτρο Πυλαρινό

Στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Πέμπτης 18/5 η Βάλια Χατζηθεοδώρου, η οποία ήταν άκρως αποκαλυπτική στις δηλώσεις της και για ακόμη μια φορά μίλησε για όλους και για όλα. Μίλησε μάλιστα και για την σύντροφο του Ντέμη Νικολαϊδη.

Μεταξύ άλλων, η καλλονή παρουσιάστρια των backstage του The Voice ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Πέτρο Πυλαρινό των Alcatrash. Η ίδια παραδέχτηκε ότι συγκατοικούν από την αρχή της σχέσης τους, ενώ αναφέρθηκε και στα μελλοντικά τους σχέδια.

«Μένουμε μαζί τρία χρόνια, όσο είμαστε μαζί. Από την πρώτη στιγμή. Δεν σκεφτόμαστε να παντρευτούμε, νομίζω ότι είμαστε μία χαρά έτσι. Όταν είσαι μία χαρά και δεν έχεις στο μυαλό σου να κάνεις ένα παιδί, δεν υπάρχει λόγος να κάνεις γάμο. Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να κάνω παιδί. Είναι πολύ καλό παιδί ο Πέτρος.

Από τον Πέτρο με εκνευρίζει ότι είναι πολύ κλειστός χαρακτήρας. Πάρα πολύ. Με ζόρι μιλάει. Αλλά εντάξει το έχω συνηθίσει πια, έχουμε βρει τους τρόπους. Εγώ μιλάω πολύ», είπε χαρακτηριστικά η Βάλια Χατζηθεοδώρου.