Πανζουρλισμός στο Instagram με τις φωτογραφίες της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου στο χλιδάτο yacht

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Τατιάνα Στεφανίδου
Instagram / Τατιάνα Στεφανίδου

Το Σάββατο 27/5 ήταν μία ημέρα αφιερωμένη στους γάμους και τις βαφτίσεις, αφού τα αγαπημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz κατέκλυσαν τα social media με φωτογραφίες τους από τα μυστήρια στα οποία βρέθηκαν. Και η Τατιάνα Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, καθώς ήταν προσκεκλημένοι στην βάφτιση των παιδιών του Άκη και της Κέλλυς Κανάρη.

Και δεν πρόκειται για μία απλή τελετή! Μιας που η οικογένεια δραστηριοποιείται επαγγελματικά με την ενοικίαση σκαφών, αφού η βάφτιση πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Πέτρου, ένα εκκλησάκι απέναντι από τον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, ακολούθησε party σε ένα από τα yacht, με θέα το ηλιοβασίλεμα. Αξίζει να σημειωθεί πως τα δύο παιδιά πήραν τα ονόματα Τολίνα και Κλέρια.

Διαβάστε επίσης: Ντυμένοι στα μαύρα με γυαλιά ηλίου στο πρόσωπο - Πανηγύριζαν στο γήπεδο της ΑΕΚ Στεφανίδου & Ευαγγελάτος με τους δύο γιους τους

Πανζουρλισμός στο Instagram με τις φωτογραφίες της Τατιάνας Στεφανίδου στο yacht

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, φωτογραφήθηκε μπροστά από τα πορτοκαλί χρώματα του ουρανού πάνω στο σκάφος με το εντυπωσιακό της φόρεμα και τα γυαλιά ηλίου της, ενώ έπειτα τράβηξε και μία φωτογραφία με τον σύζυγό της και δημοσίευσε κάποιες από αυτές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τους ακόλουθούς της να "τρελαίνονται".

«Στην πιο yachting βάπτιση ever!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Τατιάνα Στεφανίδου βάφτιση
Instagram / Τατιάνα Στεφανίδου

Και στην ανάρτηση με τον καλό της, σημείωσε: «Για πάντα...» (δείτε εδώ τον 24χρονο γιο τους).

Τατιάνα Στεφανίδου Ευαγγελάτς βάφτιση
Instagram / Τατιάνα Στεφανίδου

Πώς γιόρτασαν τα γενέθλια του παρουσιαστή

Η Δευτέρα 3/4, ήταν μία ξεχωριστή ημέρα για τον Νίκο Ευαγγελάτο και την οικογένειά του, καθώς ο ίδιος έχει γενέθλια και έτσι όλοι γύρω του γιορτάζουν μαζί του. Ο επιτυχημένος παρουσιαστής κλείνει τα 56 του χρόνια και η σύζυγός του, Τατιάνα Στεφανίδου, του ετοίμασε ολόκληρη τούρτα για να τον χαροποιήσει (δείτε εδώ την τελευταία τους κοινή έξοδο).

Μάλιστα, πάνω σε αυτή έγραψε και ένα πολύ τρυφερό μήνυμα, από εκείνη αλλά και από τα παιδιά τους, και για να ευχηθεί δημόσια και στον καλό της, την τράβηξε φωτογραφία και την δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ποιος έχει γενέθλια σήμερα;», έγραψε στη λεζάντα, ενώ η τούρτα έγραφε πάνω: «Χρόνια πολλά καπετάνιε μας». Φυσικά, πλήθος κόσμου έσπευσαν να ευχηθούν στα σχόλια για τον δημοσιογράφο, ανάμεσα στους οποίους υπήρχαν και πολλοί συνάδελφοί τους.

Διαβάστε επίσης: Σπάνια στιγμιότυπα - Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος "τα έσπασαν" με τα τρία παιδιά τους στη βραδινή τους έξοδο

Τατιάνα Στεφανίδου τούρτα για τον Ευαγγελάτο