Ντυμένοι στα μαύρα με γυαλιά ηλίου στο πρόσωπο - Πανηγύριζαν στο γήπεδο της ΑΕΚ Στεφανίδου & Ευαγγελάτος με τους δύο γιους τους

Ξεχώριζαν στις κερκίδες!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Κυριακή 14/5 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας ποδοσφαίρου που ανέδειξε την ΑΕΚ ως πρωταθλήτρια και πλήθος κόσμου βρέθηκε στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας για να παρακολουθήσει το ματς και να πανηγυρίσει με τους παίκτες και τους υπόλοιπους φίλαθλους για το γεγονός.

Ανάμεσα στο κοινό, λοιπόν, βρίσκονταν και πολλοί διάσημοι, με την οικογένεια της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου να ξεχωρίζει στις κερκίδες. Οι δύο γονείς, παρέα με τους δύο γιους τους, χωρίς την κόρη τους, ντύθηκαν στα μαύρα, κρατώντας το κασκόλ της αγαπημένης τους ομάδας και πόζαραν χαμογελαστοί στον φακό.

Διαβάστε επίσης: Στιγμές ευτυχίας για την Στεφανίδου και τον Ευαγγελάτο - Η εντυπωσιακή τούρτα που του ετοίμασε και οι δημόσιες ευχές για τα γενέθλιά του

Φωτογραφίες από την οικογένεια Στεφανίδου - Ευαγγελάτου στο γήπεδο της ΑΕΚ

«Ευαγγελάτος family. Ας γίνει το ποδόσφαιρο γιορτή για όλους, ανεξαρτήτως ομάδων. Να γεμίζουν τα γήπεδα και με οικογένειες, με μικρά παιδιά, που θα ζουν τη χαρά του αθλητισμού! Χθες ήταν όλα μια όμορφη γιορτή. Είδα μανάδες με μωρά στην αγκαλιά στο γήπεδο», σημείωσε μάλιστα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης: «Φύγε ρε μ@λ@κ@ από εδώ» - Ο Βασίλης Μπισμπίκης στα επεισόδια στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας μετά τον αγώνα Παναθηναϊκού - Άρη (Βίντεο)

Στεφανίδου Ευαγγελάτος παιδιά ΑΕΚ

Στεφανίδου Ευαγγελάτος ΑΕΚ

Φωτογραφίες από την βίλα που θα κληρονομήσουν τα παιδιά τους

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος έχουν καταφέρει, με κόπους δεκαετιών, να «χτίσουν» τη δική τους περιουσία, με τα παιδιά τους, Νίκο και Λυδία (δείτε πόσο κούκλα είναι η κόρη τους που πλέον έχει γίνει ολόκληρη κοπέλα) σίγουρα να μην αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο μέλλον. Η οικεία παρουσιαστών, δε, στην Κηφισιά είναι κάτι που θα περάσει στα χέρια τους κάποια στιγμή.

Μια γκρι πολυτελής μονοκατοικία την διακόσμηση της οποίας έχει επιμεληθεί αποκλειστικά η παρουσιάστρια. Το σπίτι διαθέτει όλες τις ανέσεις για τα δύο παιδιά τους με το τεράστιο σαλόνι να είναι αυτό που κλέβει την παράσταση.

Η μονοκατοικία είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα και κάθε όροφος είναι 110 τ.μ., αρκετά μεγάλος για να καλύψει τις ανάγκες τους. Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό που είναι και το αγαπημένο της χρώμα ενώ τα έπιπλα και τα αξεσουάρ είναι σε γήινα χρώματα, με τη γενικότερη διακόσμηση να είναι minimal. Ο κήπος είναι επίσης αξιοζήλευτος.

(δείτε εδώ κι άλλες φωτογραφίες από το σπίτι τους)