Στιγμές ευτυχίας για την Στεφανίδου και τον Ευαγγελάτο - Η εντυπωσιακή τούρτα που του ετοίμασε και οι δημόσιες ευχές για τα γενέθλιά του

Έκλεισε τα...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σήμερα, Δευτέρα 3/4, είναι μία ξεχωριστή ημέρα για τον Νίκο Ευαγγελάτο και την οικογένειά του, καθώς ο ίδιος έχει γενέθλια και έτσι όλοι γύρω του γιορτάζουν μαζί του. Ο επιτυχημένος παρουσιαστής κλείνει τα 56 του χρόνια και η σύζυγός του, Τατιάνα Στεφανίδου, του ετοίμασε ολόκληρη τούρτα για να τον χαροποιήσει (δείτε εδώ την τελευταία τους κοινή έξοδο).

Μάλιστα, πάνω σε αυτή έγραψε και ένα πολύ τρυφερό μήνυμα, από εκείνη αλλά και από τα παιδιά τους, και για να ευχηθεί δημόσια και στον καλό της, την τράβηξε φωτογραφία και την δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η τούρτα της Στεφανίδου για τα γενέθλια του Νίκου Ευαγγελάτου και οι δημόσιες ευχές της

«Ποιος έχει γενέθλια σήμερα;», έγραψε στη λεζάντα, ενώ η τούρτα έγραφε πάνω: «Χρόνια πολλά καπετάνιε μας». Φυσικά, πλήθος κόσμου έσπευσαν να ευχηθούν στα σχόλια για τον δημοσιογράφο, ανάμεσα στους οποίους υπήρχαν και πολλοί συνάδελφοί τους.

Διαβάστε επίσης: Σπάνια στιγμιότυπα - Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος "τα έσπασαν" με τα τρία παιδιά τους στη βραδινή τους έξοδο

Τατιάνα Στεφανίδου τούρτα για τον Ευαγγελάτο
Instagram / Τατιάνα Στεφανίδου

Φωτογραφίες από την βίλα που θα κληρονομήσουν τα παιδιά τους

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος έχουν καταφέρει, με κόπους δεκαετιών, να «χτίσουν» τη δική τους περιουσία, με τα παιδιά τους, Νίκο και Λυδία (δείτε πόσο κούκλα είναι η κόρη τους που πλέον έχει γίνει ολόκληρη κοπέλα) σίγουρα να μην αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο μέλλον. Η οικεία παρουσιαστών, δε, στην Κηφισιά είναι κάτι που θα περάσει στα χέρια τους κάποια στιγμή.

Μια γκρι πολυτελής μονοκατοικία την διακόσμηση της οποίας έχει επιμεληθεί αποκλειστικά η παρουσιάστρια. Το σπίτι διαθέτει όλες τις ανέσεις για τα δύο παιδιά τους με το τεράστιο σαλόνι να είναι αυτό που κλέβει την παράσταση.

Η μονοκατοικία είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα και κάθε όροφος είναι 110 τ.μ., αρκετά μεγάλος για να καλύψει τις ανάγκες τους. Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό που είναι και το αγαπημένο της χρώμα ενώ τα έπιπλα και τα αξεσουάρ είναι σε γήινα χρώματα, με τη γενικότερη διακόσμηση να είναι minimal. Ο κήπος είναι επίσης αξιοζήλευτος.

(δείτε εδώ κι άλλες φωτογραφίες από το σπίτι τους)