Παντρεύτηκαν στη Γλυφάδα χωρίς να το ξέρει κανείς - Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Πολλοί οι γάμοι αυτό το Σ/Κ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παντρεύτηκαν στη Γλυφάδα χωρίς να το ξέρει κανείς - Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Πολλοί γάμοι πραγματοποιήθηκαν αυτό το Σάββατο 27/5, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το πολυσυζητημένο μυστήριο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κόζαρη στην Αίγινα με τους 500 καλεσμένους και το beach party την επόμενη ημέρα (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Όμως, το πρωί της Δευτέρας 29/5 έγινε γνωστό μέσα από το Happy Day στο κανάλι του ALPHA, πως άλλο ένα αγαπημένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου την ίδια ημέρα στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στη Γλυφάδα.

Ποιο άλλο ζευγάρι παντρεύτηκε το Σ/Κ;

Ο λόγος για την Ελίνα Κέφη και τον αγαπημένο της Πάνο Μιχαλόπουλο! Η νύφη άργησε να φτάσει στην εκκλησία για 15 ολόκληρα λεπτά, με τον γαμπρό να περιμένει με αγωνία να την δει, ωστόσο μόλις έφτασαν μπήκαν στον ναό και οι κουμπάροι, που ήταν δυο, τους πέρασαν τα στέφανα. Πρόκειται για τον αδερφό του πρώην μοντέλου, Γιώργο Κέφη, και τον Χρήστο Ζαγοριανό.

Μετά την τελετή, αξίζει να σημειωθεί πως ακολούθησε γλέντι στην πλαζ της Βούλας με την Ελίνα Κέφη να αλλάζει το νυφικό της σε ένα επίσης εντυπωσιακό φόρεμα, πιο άνετο για το χορό που έριξε όλο το βράδυ (δείτε εδώ το πραγματικό της πρόσωπα στα 48 της).