«Συγγνώμη που το λέω έτσι, αλλά χεστήκανε τα παιδιά!» - Έξαλλη η Καινούργιου με όσα ειπώθηκαν για το γάμο του Μουζουράκη & της Κόζαρη

«Πέρυσι ήμασταν και οι τρεις μόνες μας...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Συγγνώμη που το λέω έτσι, αλλά χεστήκανε τα παιδιά!» -  Έξαλλη η Καινούργιου με όσα ειπώθηκαν για το γάμο του Μουζουράκη & της Κόζαρη

Ημέρα χαράς ήταν αυτή του Σαββάτου 27/5 με τον Πάνο Μουζουράκη και την αγαπημένη του Μαριλού Κόζαρη να ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Αίγινα με το ζευγάρι να έχει καλέσει από 500 καλεσμένους, όπως λέγεται.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν οι συγγενείς τους και πολύ στενοί φίλοι των νεόνυμφων, όπως είναι και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία είναι κολλητή φίλη της νύφης, με την οποία μεγάλωσαν από μικρές μαζί!

Η παρουσιάστρια έκανε δηλώσεις τόσο από το νησί (δείτε τις εδώ) και στη συνέχεια την είδαμε να σχολιάζει το γάμο τη Δευτέρα 29/5, αφού επέστρεψε στην Αθήνα από το Super Κατερίνα.

Οι δηλώσεις της Καινούργιου για το γάμο Κόζαρη και Μουζουράκη στο Super Κατερίνα

«Πρέπει να ήταν ένα από το πιο ωραία Σαββατοκύριακα της ζωής μου, η κολλητή μου, η Μαριλού παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιά της, τον Πάνο Μουζουράκη. Ήταν ο πιο ωραίο γάμος, που έχω πάει στη ζωή μου, γιατί ήταν τόσο απλός, ήταν όλοι χαρούμενοι, έβλεπες ένα ζευγάρι να λάμπει! Το μυρμηγάκι μου έτσι τη λέω, είναι μικρότερη μου, τη θυμάμαι από μωράκι, έγινε νύφη, την έφτιαξε η Μάιρα και η Ρόζα.

Με πιάσαμε τα κλάματα. Δεν έχω δει πιο ωραία νύφη στη ζωή μου. η μητέρα της ήταν συνέχεια μαζί της. Έβλεπες δύο ανθρώπους, που έχουν ερωτευτεί! Ήταν ό,τι πιο συγκινητικό έχω βιώσει, ίσως γιατί αγαπάω τόσο τη Μαριλού, ίσως γιατί πέρυσι ήμασταν και οι τρεις μόνες μας και λέγαμε τι θα μας φέρει η ζωή, και ξαφνικά η Μαριλού γνώρισε τον έρωτα και παντρεύτηκε», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια είπε: « Ο Πάνος είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ, ούτε εγώ τον ξέρω καλά από τη Μαριλού το γνωρίζω! Δεν καταλαβαίνω γιατί βγήκαν τόσες εκπομπές και σχολίαζαν, πείτε έναν καλό λόγο μωρέ, τη γκρίνια είναι αυτή; Καλά να το πω και απλά χεστήκανε τα παιδιά, συγγνώμη, που το λέω έτσι αλλά χεστήκανε τα παιδιά είναι τόσο ευτυχισμένοι».

Το ξεκαθάρισμα της Καινούργιου για τον γάμο

Λίγες ημέρες πριν τον γάμο του, ο Πάνος Μουζουράκης δημοσίευσε ένα βίντεο όπου ο ίδιος με χιούμορ απευθύνθηκε προς τους δημοσιογράφους που θέλουν να στείλουν κάμερες και ρεπόρτερ στον γάμο του (δείτε το εδώ), όμως ξέσπασε τεράστια θύελλα αντιδράσεων προς το πρόσωπό του από τους παρουσιαστές των καναλιών (δείτε εδώ τις φωνές στο Πρωινό μας κατά του καλλιτέχνη).

Η Κατερίνα Καινούργιου, λοιπόν την Παρασκευή 26/5 μίλησε στην εκπομπή της, Super Κατερίνα, στο κανάλι του ALPHA για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

«Λίγο να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, γιατί το συζήτησα και χθες με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και προβάλλεται σε όλους τους σταθμούς. Έκανε ένα χιουμοριστικό βίντεο ο Πάνος στο YouTube, δεν πρόσβαλε ποτέ κανέναν δημοσιογράφο. Αυτό που είπε είναι "Παρακαλώ, έναν σεβασμό". Θα μπορούσε να κάνει μηνύσεις. Ζήτησε σεβασμό.

Να πω ότι η φίλη μου, η μέλλουσα σύζυγός του είναι και σε ενδιαφέρουσα και όπως καταλαβαίνετε είναι σε μία ευάλωτη φάση. Εγώ έκανα την κουβέντα με τη Μαριλού και τον Πάνο και τους είπα "Πείτε μου, εάν δεν θέλετε, εμείς δεν το παίζουμε καθόλου τη Δευτέρα", δεν μας νοιάζει. Αυτό που μου είπαν τα παιδιά είναι ότι εμείς ποτέ δεν είπαμε κάτι τέτοιο, απλά ζητήσαμε μία διακριτικότητα και έναν σεβασμό.

Ότι δηλαδή δεν θα πάει ο ρεπόρτερ με το μικρόφωνο να πάρει μία δήλωση. Το να τραβήξουν κάποια πλάνα οκ. Κάποιοι το πήραν στα σοβαρά και είπαν ότι δεν σέβονται τους δημοσιογράφος. Παιδιά, είναι δυνατόν;», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ενώ στη συνέχεια η ίδια αστειεύτηκε: «Εγώ πρέπει να πάω μόνη μου επειδή θα έχει κάμερες και δημοσιογράφους. Και να ήθελα να πάρω και κάποιον μαζί...».