Μαυρισμένη, με άλλον αέρα από το 2ήμερο στην Άνδρο - Το τιρκουάζ φόρεμα της Μενεγάκη με το έντονο σκίσιμο στο πόδι

Μια κούκλα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαυρισμένη, με άλλον αέρα από το 2ήμερο στην Άνδρο - Το τιρκουάζ φόρεμα της Μενεγάκη με το έντονο σκίσιμο στο πόδι

Η Ελένη Μενεγάκη είναι γνωστό, πως δεν χάνει ευκαιρία από το να επισκέπτεται το αγαπημένο της νησί, την Άνδρο και συγκεκριμένα τα Άχλα εκεί, που διατηρεί το σπίτι της και μία ονειρική ξενοδοχειακή μονάδα.

Το Σαββατοκύριακο, που πέρασε η παρουσιάστρια βρέθηκε στο νησί με τη μικρή Μαρίνα και τον Ματεό Παντζόπουλο κάνοντας μάλιστα και τα πρώτα της μπάνια στη θάλασσα (δείτε εδώ την ανάρτηση του Ματέο με τη Μαρίνα).

Διαβάστε επίσης: Πως κρατούν 13 χρόνια μετά αναμμένη την φλόγα - Οι 5 χρυσοί κανόνες της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Η αλλαγή της Ελένης Μενεγάκη μετά την απόδραση της στην Άνδρο

Τη Δευτέρα 29/5 η παρουσιάστρια ήταν στη θέση στο τιμόνι της εκπομπής Ελένη με την ίδια να τραβάει τα βλέμματα με το τιρκουάζ φόρεμα, που έβαλε, το οποίο έκανε την απόλυτη αντίθεση με το μαύρισμα, που είχε από τα πρώτα της μπάνια.

Ελένη Μενεγάκη

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τις ικανότητες του Μάκη Παντζόπουλου

Ο κακός χαμός επικρατούσε στις 25/1 στην εκπομπή της Μενεγάκη μιας και η ίδια ήταν σε αναβρασμό σχετικά με το εξώφυλλο που κυκλοφορεί με την ίδια και την υποτιθέμενη κόρη της (δείτε εδώ τι συνέβη ακριβώς). Ξεπερνώντας, όμως, το σοκ, η παρουσιάστρια βρέθηκε δίπλα στον Σάββα Πούμπουρα στην κουζίνα και αφού ανέβηκε στην υποτιθέμενη μηχανή του, θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη για τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή το γεγονός πως ήταν έτοιμοι να μαγειρέψουν, θέλησε να εξηγήσει πως εκείνη απολαμβάνει πολύ να ετοιμάζει φαγητά στον άντρα της, αλλά εκείνος δεν γνωρίζει καθόλου αυτόν τον τομέα και μία φορά που πήγε να μαγειρέψει έγινε ο κακός χαμός.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη εξομολογήθηκε για τον καλό της: «Εγώ περιμένω πότε θα πάμε χειμώνα με τον αντρούλη μου στην Άνδρο, για ένα Σαββατοκύριακο μόνο, γιατί μου αρέσει να μπω στην κουζίνα, να τον έχω στα χέρια μου και να τον ταΐζω όλη μέρα. Τρελαίνομαι.

Ξέρεις τι έχω καταλάβει σε αυτή τη ζωή; Όπως ο Μάκης δεν ξέρει να βράζει ούτε ένα ρύζι… Μου λέει: “Εσύ δεν αφήνεις”. Του λέω “Γιατί να σε αφήσω; Μια φορά που σε άφησα έγινε μια μαντάρα κουζίνα και δεν φάγαμε". Θεωρώ πως όταν ο ένας από τους δυο αγαπά την μαγειρική, ο άλλος κάπως επαναπαύεται καλύτερα και αφήνει χώρο και αυτός που μαγειρεύει δεν θέλει άλλον μέσα στην κουζίνα».