Με κατακόκκινο μπικίνι στην παραλία - Πανζουρλισμός στο instagram με την φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Konstantina Spyropoulou
Instagram / Konstantina Spyropoulou

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή και τη καθημερινότητά της.

Η όμορφη παρουσιάστρια διανύει αναντίρρητα την πιο ευτυχισμένη της περίοδο μιας και πριν λίγο καιρό έγινε μανούλα για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Όπως είναι φυσικά, ο γιος της αποτελεί πια την νούμερο ένα προτεραιότητά της για αυτό και έχει αφήσει για λίγο στην άκρη τόσο τις επαγγελματικές (δείτε εδώ τι αποκάλυψε πρόσφατα για το τηλεοπτικό της μέλλον), όσο και τις προσωπικές της υποχρεώσεις.

Για αυτό και τα... flashback στις αναρτήσεις της πάνε σύννεφο! Συγκεκριμένα, πριν μερικές μέρες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της με ένα κατακόκκινο μαγιό, η οποία ωστόσο είναι βγαλμένη από πέρσι.

Αποφάσισε λοιπόν να κάνει ένα throwback στο καλοκαίρι του 2022 και στο σώμα που είχε πριν τον τοκετό, ωστόσο η Κωνσταντίνα δεν έχει να ανησυχεί για αυτό, μιας και έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης (δείτε εδώ πόσα είχε πάρει).

Η εντυπωσιακή φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με μαγιό

Πως τα κατάφερε η Σπυροπούλου και έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης σε 5 μήνες

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι μια ευτυχισμένη γυναίκα και φαίνεται! Και τι καλύτερο, ολοκληρώνοντας τον κύκλο της ως σύζυγος και νέα μανούλα, να στραφεί στον εαυτό της, διώχνοντας από πάνω της ό,τι την βάραινε, νιώθοντας η ίδια καλά μέσα-έξω. Έτσι χωρίς κόπο και εξαντλητικές διατροφές, πέτυχε να δει ξανά το “σωστό” νούμερο στη ζυγαριά πριν ακόμη κλείσει τους 5 πρώτους μήνες ως λεχώνα.

Το λες και επιτυχία! Το λες και δύναμη ψυχής! Το λες και κατόρθωμα, αν σκεφτείς, μάλιστα, πως αμέσως μετά τη γέννα έσπασε το πόδι της και έμεινε καθηλωμένη στο κρεβάτι! Το θέμα είναι πώς θα πας από τα λόγια στην πράξη;

Ανακαλύπτοντας το πλάνο της που έφερε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα την εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της: Ειδική διατροφή με ψητά και βραστά, μικρά και συχνά γεύματα μέσα στη μέρα και πολλή γυμναστική έφεραν αίσιο αποτέλεσμα, με την ίδια να συνεχίζει ακάθεκτη την προσπάθεια. Highlight: Το τρέξιμο με το μωρό τη βοήθησε να βρει γρηγορότερα τη φόρμα της!

Μετά το ευχάριστο γεγονός της γέννας έρχεται η αϋπνία, η κούραση, η συναισθηματική και σωματική εξάντληση. Μην πέσεις στην παγίδα της “αφαγίας” για να χάσεις τα κιλά, αλλά ακολούθησε μια ισορροπημένη διατροφή με όλα τα θρεπτικά συστατικά, δίνοντας βάση στα εξής:

  1. Πράσινα φυλλώδη λαχανικά
  2. Φρούτα εποχής
  3. Αβγά
  4. Υγρά
  5. Δημητριακά ολικής
  6. Light γαλακτοκομικά
  7. Άπαχο κρέας
  8. Σκόρδο
  9. Καρότα
  10. Όσπρια

Συνδύασέ τα στα πιάτα σου και θα επανέλθεις στο φυσιολογικό σου βάρος χωρίς να... πεινάσεις!

Καθημερινή προπόνηση

Μη σου φαίνεται εξωπραγματικό να αθλείσαι καθημερινά, ενώ έχεις ένα μωρό στο σπίτι και χιλιάδες νέες υποχρεώσεις. Σκέψου ότι δεν χρειάζεται να κλειστείς στο γυμναστήριο, να χάσεις χρόνο και να αποχωριστείς το βλαστάρι σου. Τρόπος υπάρχει και η Κωνσταντίνα το ξέρει καλύτερα από όλες. Πάρε το καρότσι και κάνε (πολλές) βόλτες στη γειτονιά σου, στο πάρκο, στους κήπους με γρήγορο περπάτημα, φροντίζοντας παράλληλα να πίνεις πολύ νερό ή να τρως ενδιάμεσα ένα φρούτο για έξτρα ενέργεια. Θα χάσεις πολλές θερμίδες αλλά και πόντους από εκεί που δεν το περιμένεις. Και η προσπάθεια συνεχίζεται. Η Queen Dina επέλεξε να συνεχίσει το αγαπημένο της τένις σε συνδυασμό με τρέξιμο κατ' οίκον (στον διάδρομο), αφιερώνοντας μερικές ώρες την εβδομάδα όταν ο μικρός Βλάσσης κοιμάται ή βρίσκεται στην αγκαλιά του μπαμπά του.