«Καλό θα ήταν να μην έπαιζε στον Maestro, δεν είναι ηθοποιός του ίδιου επιπέδου» - Χείμαρρος ο Γκλέτσος κατά Παπακαλιάτη

«Ο Τσορτέκης, το Μαράκι έσκισε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Καλό θα ήταν να μην έπαιζε στον Maestro, δεν είναι ηθοποιός του ίδιου επιπέδου» - Χείμαρρος ο Γκλέτσος κατά Παπακαλιάτη

Συνέντευξη στην εκπομπή BreakfastStar και τη δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη, παραχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο ηθοποιός ο οποίος πλέον ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση, μίλησε για τις τηλεοπτικές σειρές, αλλά και την ζωή του.

Οι δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου

«Δεν κρίνω αλλά ούτε και κατανοώ τη δήλωση του Αποστολόπουλου για την Χαρούλα Αλεξίου», ανέφερε για τη δήλωση που έκανε ο τηλεκριτικός σχετικά με την συμμετοχή της στον Maestro.

«Παρακολουθώ τα πάντα στην τηλεόραση. Μου άρεσε ο Σασμός, το Maestro, συγκεκριμένοι ηθοποιοί που έπαιξαν εκεί μου άρεσαν. Ο Τσορτέκης, το Μαράκι (Μαρία Καβογιάννη) έσκισε. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης καλό θα ήταν να μην έπαιζε. Δεν είναι ηθοποιός του ίδιου επιπέδου σαν ηθοποιός. Εκεί "μπατάρει" το πράγμα», δηλώνει ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Ήμουν στην εντατική με τον πατέρα μου, γιατί είχε προβλήματα με την καρδιά του και έβγαιναν τα αποτελέσματα. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν βγήκε δήμαρχος Στυλίδας με 56%. Του λέω του πατέρα είμαι δήμαρχος. Με τις μα@@κιες που κάνω κάθε μέρα φοβάμαι, ειδικά με τη ζωή που κάνω. Δε φοβάμαι τον θάνατο αυτό καθ’ αυτό αλλά δεν θέλω να μείνω κατάκοιτος. Ο πατέρας μου ήταν 6 χρόνια κατάκοιτος και είδα πώς μπορεί να υποφέρει και να εξευτελίζεται ένας άνθρωπος», εξομολογείται σε άλλο σημείο ο ηθοποιός.

«Η σχέση με την κόρη μου είναι καταπληκτική. Είμαι αποστασιοποιημένος αλλά μπορώ να γίνομαι και φίλος» είπε για την κόρη του.

Φωτογραφίες από τα νέα γυρίσματα

Αρκετά συχνά, οι πρωταγωνιστές του Maestro μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media στιγμιότυπα από τα γυρίσματα.

Αυτό λοιπόν έκανε και η Μαρία Καβογιάννη, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στους Παξούς, με φόντο την απέραντη θάλασσα.

Την ίδια φωτογραφία αλλά και μερικές ακόμα από το γύρισμα ανέβασε και ο Χριστόφορος που εξήγησε ότι περιμένουν το κατάλληλο φως για να γυρίσουν συγκεκριμένες σκηνές με τη Μαρία Καβογιάννη -δείτε εδώ την ανακοίνωση που έγινε για τον 2ο κύκλο.