«Το παράλογο δεν ήταν ότι η Σκαφίδα βρήκε να φάει αλλά...» - Οι δηλώσεις της Μαριάνθης Κάσδαγλη για το Survivor all star 

Ποιον θα ήθελε να δει νικητή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Το παράλογο δεν ήταν ότι η Σκαφίδα βρήκε να φάει αλλά...» - Οι δηλώσεις της Μαριάνθης Κάσδαγλη για το Survivor all star 

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε καλεσμένη η Μαριάνθη Κάσδαγλη. Η πρώην παίκτρια του Survivor (δείτε εδώ με τι ασχολείται σήμερα) ήταν άκρως αποκαλυπτική στις δηλώσεις της και φυσικά δεν δίστασε να σχολιάσει και τις τελευταίες εξελίξεις στον All Star κύκλο του παιχνιδιού.

Μάλιστα, αποκάλυψε ποιον θα ήθελε να δει να φτάνει στον τελικό.

Οι δηλώσεις της Μαριάνθης Κάσδαγλη για το Survivor all star

«Πιστεύω ότι η Σταυρούλα αξίζει να προχωρήσει στο Survivor, γιατί είναι αρκετά δυνατή παίκτρια. Και σε μένα υπήρχαν συμπεριφορές από κάποια παιδιά, που δεν ήταν και τόσο όμορφες. Αυτό που είπε ο Κόρο για τη Σταυρούλα είχε συμβεί και σε μένα, είχε μία στάση απέναντι στις γυναίκες.

Αυτό είναι άδικο, γιατί έχουμε αποδείξει όλες οι γυναίκες πόσο δυνατές είμαστε και πόσο καλά μπορούμε να πάμε στο παιχνίδι», είπε αρχικά.

Όσον αφορά τον νικητή του Survivor all star, αποκάλυψε πως θα ήθελε να δει τον Νίκο Μπάρτζη.

«Θέλω να μείνω και σε κάτι άλλο, επειδή είναι και πολύ φίλη μου… Θεώρησα άδικο όλο αυτό που έγινε με την Αφροδίτη Σκαφίδα και έφυγε από το παιχνίδι. Το παράλογο δεν ήταν ότι η Αφροδίτη βρήκε να φάει. Αυτό είναι λογικό και επόμενο. Καθένας προσπαθεί με όποιον τρόπο μπορεί να βρει τροφή. Είναι λογικό, γιατί είσαι σε ένα παιχνίδι επιβίωσης. Το κινητό θεωρώ ότι αλλοιώνει πάρα πολύ τη ροή του παιχνιδιού. Το παράλογο είναι πώς βρέθηκε αυτό το βίντεο. Δεν είναι λίγο παράξενο;», σχολιάζει κλείνοντας η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Τι θα δούμε στο αποψινό 30/5 επεισόδιο

Τα πράγματα στον Άγιο Δομίνικο και οι εξελίξεις, που βλέπουμε στο Survivor all star αλλά και όσα σας μεταφέρουμε εμείς από το Youweekly.gr δε σταματάνε ποτέ να μας εκπλήσσουν, κάτι που θα έχει συνέχεια μέχρι να βρεθούμε στον τελικό στο Γαλάτσι.

Η νέα εβδομάδα έχει ξεκινήσει και μάλιστα η χθεσινή 29/5 υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Βασάλου για 2η φορά σε όλη την πορεία του στο παιχνίδι είναι κάτι, που όπως θα δούμε απόψε (30/5) δεν του άρεσε καθόλου.

Η στάση του και μάλιστα η απόφαση του να αυτοκαλεστεί ''υπερπαίκτης'' δε συνάδει με την πορεία του σε όλο το παιχνίδι και συγκεκριμένα εάν λάβουμε υπόψιν, πως τόνιζε, ότι δε μπορεί να κάνει κάτι εκείνος, που είναι τόσο αγαπητός, ωστόσο δεν είχε κανένα θέμα να βγει στον τάκο!

Οι δηλώσεις του ωστόσο άλλα λένε και αυτό αποτυπώνεται στo trailer, που κυκλοφόρησε για τη Δευτέρα 30/5. Παράλληλα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν κάνει βήμα πίσω για την ψήφο της, αφού δε θέλει με τίποτα να βγάλει γυναίκα στον τάκο...

Πάμε τώρα στα αγωνιστικά...Με ανακοίνωση του Ατζούν θα δούμε να αγωνίζονται άντρες απέναντι σε γυναίκες (δείτε εδώ ποιοι θα πάρουν τη νίκη), κάτι που άρεσε πολύ σε μαχητές και διάσημους!

Και αφού λοιπόν, οι κόκκινοι θα χάσουν άλλη μια ασυλία, θα πάνε με άλλη ψυχολογία στο συμβούλιο βγάζοντας όχι έναν, αλλά δύο συμπαίκτες τους υποψήφιους προς αποχώρηση (δείτε τους εδώ).

Δείτε επίσης: Survivor All Star spoiler 31/5: Θα κλάψουν πολλοί! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας