«Κάτι φοβούνται οι συγγενείς του και...» - Χείμαρρος η Πόπη Μαλλιωτάκη κατά της οικογένειας του Μπάμπη Λαζαρίδη

«Η μητέρα του δεν έχει μπει ποτέ στον κόπο να πάρει ένα τηλέφωνο τον γιο μου να πει χρόνια πολλά. Είναι το εγγόνι της»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Κάτι φοβούνται οι συγγενείς του και...» - Χείμαρρος η Πόπη Μαλλιωτάκη κατά της οικογένειας του Μπάμπη Λαζαρίδη

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε η Πόπη Μαλλιωτάκη το πρωί της Τετάρτης 31/5. Η τραγουδίστρια μίλησε για την πρόταση που δέχτηκε να κάνει την ζωή της ριάλιτι, ενώ έκανε και αποκαλύψεις για την οικογένεια του αείμνηστου Μπάμπη Λαζαρίδη με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη και έχουν αποκτήσει μαζί και έναν γιο.

Με την οικογένεια του πρώην συζύγου της που έχει φύγει από την ζωή, είχε ξεσπάσει άγρια κόντρα εξαιτίας της πρότασης που είχε να κάνει την ζωή της ριάλιτι και μάλιστα, της είχαν στείλει εξώδικο - δείτε εδώ.

Οι αποκαλύψεις της Πόπης Μαλλιωτάκη για την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη

«Επειδή δεν θέλω να απολογούμαι για αυτά, θα σου μιλήσω και θα μιλήσω για τελευταία φορά. Η ζωή είναι δικιά μου. Ζητήσαμε από εμένα να κάνω ένα ριάλιτι, επειδή υπήρχε ένα ενδιαφέρον και για το θέμα του Μπάμπη και για τα δικά μου βιώματα από την παιδική μου ηλικία μέχρι σήμερα. Είπα τι σε αυτό το κομμάτι της ζωή μου, υπήρχε και ο γάμος μου με τον Μπάμπη.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μου απαγορεύσει τι θα πω εγώ, ούτε μπορεί κανείς να μου κλείσει κανείς το στόμα σε όσα θα πω για το διάστημα που ήμασταν παντρεμένοι με τον σύζυγό μου και δεν θα απολογηθώ και δεν θα πάρω και την άδεια κανενός. Έχω μιλήσει εγώ άσχημα για τον Μπάμπη; Αυτοί οι άνθρωποι συνεχώς προτρέχουν να με καταδικάζουν για αυτό και δεν θέλω να τους απαντήσω καν. Για όλα αυτά που λένε είμαι αδιάφορη», αποκάλυψε.

«Δεν είμαι άνθρωπος που τσακώνομαι και ειδικά με την οικογένεια του ανθρώπου που έχω αγαπήσει. Εκείνοι φαγώνονται μαζί μου και δεν ξέρω το λόγο. Μέχρι πρότινος η αδερφή του μου μίλαγε, με έπαιρνε τηλέφωνο. Η μητέρα του δεν έχει μπει ποτέ στον κόπο να πάρει ένα τηλέφωνο, όχι σε μένα αλλά στον γιο μου να του πει ένα χρόνια πολλά. Είναι το εγγόνι της», είπε - δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει ο Βασίλης.

«Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει και δεν με αφορά. Δεν ασχολούμαι με το τι λένε. Κάτι φοβούνται οι συγγενείς του και δεν θέλουν να μιλήσω», συμπλήρωσε.

«Όταν τον γνώρισα, είχε ένα αυτοκίνητο. Όταν ξεκινήσαμε το μαγαζί στην Γερμανία το ανοίγαμε μαζί. Εγώ τραγουδούσα. Εγώ ήμουν εκεί σε όλα. Έδινα τις δικές μου οικονομίες για να τσοντάρω να λειτουργήσει. Όταν τον γνώρισαν δεν είχα τίποτα. Ό,τι είχαμε το αφήσαμε στο παιδί μας», αποκάλυψε για την γνωριμία τους και την περιουσία τους.