«Μπορεί κάποια στιγμή αν θελήσω να κάνω παιδί...» - Η εξομολόγηση της Σαλαγκούδη για την κατάψυξη ωαρίων

«Περνάνε τα χρόνια και η αναπαραγωγική ηλικία δεν έχει σχέση με την βιολογική της»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μπορεί κάποια στιγμή αν θελήσω να κάνω παιδί...» - Η εξομολόγηση της Σαλαγκούδη για την κατάψυξη ωαρίων

Συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη στο MEGA, παραχώρησε η Ανθή Σαλαγκούδη. Η δημοσιογράφος που έγινε viral μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor, μίλησε για την τηλεοπτική της καριέρα, την συνεργασία της με την ΕΡΤ αλλά και για την απόφαση της να κάνει κατάψυξη ωαρίων.

Όπως εξομολογήθηκε προχώρησε στην κίνηση αυτή, καθώς μπορεί να να νιώθει νέα, ωστόσο μεγαλώσει και η αναπαραγωγική ηλικία δεν έχει σχέση με την βιολογική.

Η εξομολόγηση της Ανθής Σαλαγκούδη για την κατάψυξη ωραρίων

«Προχώρησα σε κατάψυξη ωαρίων γιατί περνάνε τα χρόνια και η αναπαραγωγική ηλικία δεν έχει σχέση με την βιολογική της. Μπορεί κάποια στιγμή αν θελήσω να κάνω παιδί αλλά δεν υπάρχει ο κατάλληλος σύντροφος στη ζωή μου, μπορεί να πάρω την ευθύνη γιατί είναι τεράστια και το γνωρίζω, και την απόφαση να το κάνω ίσως και μόνη μου. Δεν το έχω αποκλείσει αυτό σαν ενδεχόμενο», εξομολογήθηκε.

Μάλιστα, σε κατάψυξη ωαρίων προχώρησε και η παρουσιάστρια της εκπομπής, Δανάη Μπάρκα, η οποία πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο κατά την διάρκεια της διαδικασίας.

Η συνεργασία της με την ΕΡΤ

Η ίδια μίλησε επίσης για μία ακόμη φορά και για τη συνεργασία της με την ΕΡΤ, η οποία είχε κάνει γνωστό, πως δεν της έχει αφήσει μία γλυκιά γεύση, κάτι που είχε επιβεβαιώσει και συνάδελφος της (δείτε εδώ όσα είχε πει).

«Εγώ ήμουν δημοτική σύμβουλος στη Θεσσαλονίκη και μου πρότειναν τα στελέχη της ΕΡΤ τότε να κάνω μία ενημερωτική εκπομπή. Στη συνέχεια υπήρχε ένας διαρκής πόλεμος από τους συνδικαλιστές, από μέσα από την ομάδα και κάποια στιγμή είπα απαλλάξτε με από αυτή την εκπομπή γιατί δεν ήθελα να το περνάω άλλο.

Μετά κάναμε το “Μεσογείων 136”, μου άλλαζαν συνεχώς τη σκαλέτα τελευταία στιγμή, μου έλεγαν άλλα αντί άλλων, γελούσαν μεταξύ τους, ήταν σα να ήμουν το αστείο της ΕΡΤ, το αξιοθέατο της ΕΡΤ», είπε μεταξύ άλλων η Ανθή Σαλαγκούδη.