«Ας κλείσω καλύτερα!» - Η αμηχανία της Ελένης Mενεγάκη με τη σκέψη που έκανε για την κόρη της

Το μοιράστηκε ανοιχτά με το κοινό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ας κλείσω καλύτερα!» - Η αμηχανία της Ελένης Mενεγάκη με τη σκέψη που έκανε για την κόρη της

Μια ευχάριστη και παράλληλα παράξενη είδηση για την Ελένη Μενεγάκη σχολιάστηκε στο πλατό της εκπομπής Ελένη την Τετάρτη 31/5 αναφορικά με το παιδί, που περιμένει ο Αλ. Πατσίνο σε ηλικία 82 ετών.

Να θυμίσουμε εδώ, πως αυτό θα είναι το 4ο παιδί του ηθοποιού και μάλιστα η σύντροφός του είναι 29 χρονών. Η παρουσιάστρια λοιπόν, προφανώς και χάρηκε με την είδηση της εγκυμοσύνης, ωστόσο είχε μια ένσταση.

Σκεπτόμενη τη θέση της ως μητέρα δε θα ήθελε, όπως ανέφερε η κόρη της στο μέλλον και ο σύντροφός της να έχουν τόσα πολλά χρόνια διαφοράς (δείτε εδώ την επιθυμία της κόρης της, Λάουρα να μη φαίνεται το πρόσωπό της).

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τη μεγάλη διαφορά ηλικίας σε ζευγάρια

«Μάνα είμαι...λες η 29χρονη κόρη μου...θα ήθελα γαμπρούλη μου με τόσα πολλά δεκαετίες διαφορά;...Ας κλείσω καλύτερα, πολλά φιλιά», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Το μπέρδεμα σε εξώφυλλο με την κόρη της

Πριν από μερικές ημέρες η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως η μεγάλη της κόρη Λάουρα Λάτσιου μεγάλωσε και σε λίγες ημέρες θα γίνει 18 χρονών. Μάλιστα, στον αέρα της εκπομπής της στο MEGA είχε μιλήσει με πολύ όμορφα και τρυφερά λόγια.

«Έβλεπα αυτό που έγραψε η Ελένη Πετρουλάκη για την κόρη της που γίνεται 18 χρονών. Το διάβαζα και έλεγα, ασταμάτητα αυτή τη σεζόν, τον άλλο μήνα θα γίνει 18. Και λέω, το παιδί μου; Που δεν είναι το πρώτο, ο γιος μου είναι 20. Δεν έχει σημασία όμως. Πότε το φανταζόμουν, πότε βρέθηκε στην κοιλιά μου, πότε ξεπετάχτηκε και έφτασε 18….», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Από εκείνη την ημέρα λοιπόν, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δημοσιεύματα αναληθή και την Τετάρτη 25/1, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση για να μην υπάρχουν παραπληροφορήσεις.

«Κάποια μάνα πρέπει να είναι πολύ στενοχωρημένη. Κάποια μάνα κλαίει την κόρη της γιατί την έχουν κάνει κόρη μου. Τι εννοώ; Από την ημέρα που σας είπα ότι η κόρη μου, η Λάουρα, έχει γενέθλια, βλέπω στο internet μία φωτογραφία ενός κοριτσιού –να ‘σαι καλά κορίτσι μου, όποια και να είσαι-. Αυτό το κορίτσι λοιπόν μου χρεώνεται ως Λάουρα.

Σήμερα λοιπόν, αυτό το αγαπημένο περιοδικό με έχει και στο εξώφυλλο αλλά δεν είναι το παιδί μου! Μία μάνα κλαίει! Γιατί το έδωσαν αυτό στη Μενεγάκη; Δεν της φτάνουν οι τρεις κόρες και θέλει και μία τέταρτη; Δεν είναι δικιά μου αυτή. Υπέροχο κοριτσάκι αλλά δεν είναι το δικό μου» είπε η Ελένη Μενεγάκη με χιούμορ.

Δείτε ωστόσο εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες με το πόσο έχει μεγαλώσει η Λάουρα αλλά και η Βαλέρια.