«Δεν γνωρίζω για τους άλλους αν θα συνεχίσουν στην Ελένη! Εγώ...» - Η ανακοίνωση του Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Είμαι 43 ετών ξέρω που βάζω την υπογραφή μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν γνωρίζω για τους άλλους αν θα συνεχίσουν στην Ελένη! Εγώ...» - Η ανακοίνωση του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Στο party του Colourday festival λίγο πριν την μεγάλη συναυλία στις 16/6, βρέθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ανάμεσα σε άλλους καλλιτέχνες και πρόσωπα της τηλεόρασης. Δεν δίστασε λοιπόν, να μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες που έδωσαν το παρών.

Αναφέρθηκε τόσο στα επαγγελματικά του, αφού τον βλέπουμε να συμμετέχει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA, όσο και στα προσωπικά του.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Δεν γνωρίζω για τους άλλους αν θα συνεχίσουν στην Ελένη. Εγώ συνεχίζω και του χρόνου, έχω και συμβόλαιο», ανέφερε αρχικά έπειτα από σχετική ερώτηση, καθώς όπως είχε γίνει γνωστό υπήρξε κόντρα με την Ελένη Μενεγάκη και μάλιστα του έκοβε και ώρα από τον αέρα της εκπομπής.

«Όταν θέλω βάζω την υπογραφή μου και όταν υπογράφω θέλω. Είμαι 43 ετών ξέρω που βάζω την υπογραφή μου», είπε στη συνέχεια για τα επαγγελματικά του.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, εξομολογήθηκε «Δεν είναι περιζήτητος στις κοπέλες. Δεν είμαι και ο Βασάλος. Αλλά εντάξει... Έχω βγει με κοπέλα που γνώρισα στα social media».

H αλλαγή στην εμφάνιση του

Το πρωί της Τετάρτης (12/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Breakfast@star» είχε μιλήσει για τις δηλώσεις του στην εκπομπή του Mega, περί λιποαναρρόφησης.

«Αν έκανα κάποια αισθητική επέμβαση για να διορθώσω κάτι θα το έλεγα. Έκανα! Κι άμα θέλετε σας το λέω, δεν έχω πρόβλημα. Έκανα το Σάββατο. Πήγα και έκανα μια λιποαναρρόφηση και φοράω κορσέ», αποκάλυψε για πρώτη φορά και συνέχισε «Είχα ένα θέμα αισθητικής φύσεως τοπικό, που το είχα από μικρός. Η δική μου θεωρία είναι γιατί έσφιγγα τις ζώνες, εκεί μπροστά στην κοιλιά. Όσα κιλά κι αν έχανα αυτό παρέμενε. Και το αφαίρεσα. Με ενοχλούσε», είχε πει - δείτε εδώ το αντίστοιχο απόσπασμα.

«Ναι, την έκανα. Πιάσε κορσέ. Δυνατός; Πολύ δυνατός! Θα με καλέσετε σωστά, όμορφα, θα με τρατάρετε στο τραπεζάκι, να δω και τα φιλαράκια μου τα καλά και θα τα πούμε όλα..», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.