«Η Μάριον δεν έχει μέσα της την κατινιά, ούτε...» - Χείμαρρος ο Κώστας Τσουρός κατά της Κατερίνας Καινούργιου

«Αν είναι φοβισμένα, τότε θα έπρεπε να βγει και να το καταγγείλει η Κατερίνα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η Μάριον δεν έχει μέσα της την κατινιά, ούτε...» - Χείμαρρος ο Κώστας Τσουρός κατά της Κατερίνας Καινούργιου

Σούσουρο προκάλεσε η δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου για την Μάριον Μιχελιδάκη, με αφορμή την παρεξήγηση που είχε γίνει με τον Φοίβο Παπαδάκη σχετικά με την αρχισυνταξία της εκπομπής της δεύτερης στο OPEN.

«Μάριον ίσως είναι λίγο πιο “βαριά” για αυτούς τους συνεργάτες, ενώ τα παιδιά δεν εννοώ κάτι, μην παρεξηγηθώ, τα παιδιά, που τα ξέρω και το έχω παρακολουθήσει μια δυο φορές κλεφτά να δω γιατί δεν πάει καλά αυτή η εκπομπή και για ποιο λόγο γίνεται τόσος ντόρος, τα παιδιά έχουν πλάκα, έχουν χιούμορ αλλά νιώθω ότι κάθονται λίγο φοβισμένα στη θέση τους, εκείνη είναι πιο... Σαν να είναι φοβισμένοι μου φαίνονται», είπε μεταξύ άλλων - δείτε εδώ το βίντεο.

Η απάντηση των συνεργατών της Μιχελιδάκη στην Κατερίνα Καινούργιου

«Εγώ δεν νιώθω καθόλου φοβισμένη ποτέ και πουθενά απλά μπορεί να φαίνομαι κάπως διαφορετική από ότι έχω υπάρξει σε άλλες εκπομπές γιατί είναι άλλο το είδος της εκπομπής και φαντάζομαι δεν γίνεται να είμαι εγώ τρεις λαλούν και δυο χορεύουν ενώ η εκπομπή είναι κάτι άλλο», είπε η Τζώρτζια Γεωργίου στο Mega Καλημέρα.

«Έτσι είπε; Φοβισμένο με βλέπεις εσύ; Πως με βλέπει; Φοβισμένοι δεν είμαστε σε καμία περίπτωση. Προσωπικά εγώ έχω φοβηθεί πολύ πιο πολύ σε άλλες εκπομπές παρά σε αυτή που είμαι τώρα αλλά δεν υπάρχει φόβος. Σε όποιον υπάρχει φόβος πρέπει να φεύγει», απάντησε ο Κωνσταντίνος Ντάφλος.

«Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό. Είναι ημέρες που είμαστε πιο μαζεμένοι, ημέρες που είμαστε πιο χαρούμενοι και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Δεν νομίζω πως κάποιος από την ομάδα είναι πιο σφηγμένος εδώ και πιο λυμένος αλλού. Με την Μάριον έχουμε εξαιρετικές σχέσεις. Είναι ένας άνθρωπος με κατανόηση. Λάθοι γίνονται. Βγαίνει και μια εικόνα προς τα έξω που δεν ισχύει», σχολίασε ο Φοίβος Παπαδάκης.

«Δεν θα απαντήσω κάτι σας ευχαριστώ. Είμαστε καλά δουλεύουμε, είμαστε μια πολύ δεμένη ομάδα», είπε η Μάριον Μιχελιδάκη απαντώντας στην Κατερίνα Καινούργιου.

Το αιχμηρό σχόλιο του Κώστα Τσουρού για την Καινούργιου

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, το λόγο πήρε ο Κώστας Τσουρός ο οποίος έχει αποδείξει πολλές φορές πως δεν μασάει τα λόγια του, μιλώντας σκληρά για το σχόλιο της παρουσιάστριας.

«Ξεκίνησε από τον Φοίβο που είπε ότι η Μάριον κάνει και αρχισυνταξία γιατί έφυγε από την εκπομπή, η Κατερίνα πήρε την ατάκα του Φοίβο και είπε "Χριστέ μου, 20 χρόνια δουλεύω δεν έχω ξαναδεί παρουσιαστή να κάνει και αρχισυνταξία" που νομίζω δεν είναι η πρώτη φορά», είπε αρχικά.

«Το θέμα δεν είναι τί είπε ο Φοίβος. Το θέμα είναι ότι η Κατερίνα είπε "Χριστέ μου, 20 χρόνια δεν έχω ξαναδεί παρουσιαστή να κάνει αρχισυνταξία" και δεύτερον το ότι είναι φοβισμένα τα παιδιά. Αν είναι φοβισμένα, τότε θα έπρεπε να βγει και να το καταγγείλει η Κατερίνα, να μην το λέει έτσι. Κανείς δεν πρέπει να είναι φοβισμένος στη δουλειά του. Αν είναι δυνατόν, να λέμε ότι κάποιοι άνθρωποι είναι φοβισμένοι στη δουλειά τους και να λέμε "αχ ρε παιδιά, οι άνθρωποι είναι φοβισμένοι στη δουλειά τους". Αλίμονο στο metoo τότε», συνέχισε μετά από λίγο.

«Δεν είπε για την εκπομπή η Κατερίνα, είπε ότι η Μάριον είναι "βαριά". Η Μάριον δεν έχει μέσα την κατινιά, ούτε να κάνει πισώπλατα μαχαιρώματα, ούτε να δημιουργήσει ίντριγκες ούτε τίποτα, οπότε κάνει τη δουλειά της όπως ξέρει να την κάνει», ολοκλήρωσε.