Κατερίνα Καινούργιου: «Εγώ δεν πήγα γιατί δυστυχώς...» - Ο πραγματικός λόγος που ο Μουτσινάς δεν καλέστηκε στη βάφτιση της κόρης της Ηλιάκη

«Δεν υπάρχει λόγος να τον καλέσεις στη βάφτιση ή σε ένα κοσμικό γεγονός όταν...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Εγώ δεν πήγα γιατί δυστυχώς...» - Ο πραγματικός λόγος που ο Μουτσινάς δεν καλέστηκε στη βάφτιση της κόρης της Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης βάφτισαν την κορούλα της (δείτε εικόνες) και παρόλο που καλεσμένη ήταν και η Κατερίνα Καινούργιου, δυστυχώς δεν κατάφερε να παρευρεθεί, γεγονός που αποκάλυψε σήμερα 1/6 στον αέρα της εκπομπής της στον ALPHA, Super Κατερίνα.

Μάλιστα, σχολίασε και το γεγονός πως ο Νίκος Μουτσινάς δεν καλέστηκε, μια ερώτηση που δέχτηκε η Μαρία από δημοσιογράφο λίγο πριν την δεξίωση και ενοχλήθηκε.

Η αποκάλυψη της Καινούργιου για Ηλιάκη και Μουτσινά

«Ήμουν καλεσμένη, απλά δυστυχώς τελειώσαμε αργά από κάποια πράγματα εδώ, καλά θέματα. Μετά είχα και κάποια ραντεβού, οπότε δεν μπόρεσα. Παρόλα αυτά έβλεπα φωτογραφίες και βίντεο και έβλεπα πόσο ευτυχισμένη είναι και να ξέρετε παιδιά ότι η κόρη της είναι υπέροχη. Να τους ζήσει, γερή και καλότυχη», είπε αρχικά χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Να πω ότι ο Νίκος Μουτσινάς δεν καλέστηκε, αλλά περνάει και λίγο δύσκολα με την υγεία του. Περαστικά, αυτό είναι το πιο σημαντικό», ανέφερε στη συνέχεια για να συμπληρώσει «Όταν δεν μιλάνε δύο άνθρωποι, δεν υπάρχει λόγος να τον καλέσεις στη βάφτιση. Δε μιλάνε, τέλος, γιατί να τον καλέσει; Και με εμάς είχε γίνει κάτι αλλά εγώ μετά μίλησα με τη Μαρία. Όταν έκανε παιδί, έστειλα και τα δώρα μου, επικοινωνήσαμε, την είδα κι έξω με τον άντρα της, είδα και το μωράκι τους, λύθηκε»

«Μία απορία. Βαφτίζει η Μαρία το παιδί. Ο Νίκος είναι στο νοσοκομείο. Και βρίσκεται κάποιος να ρωτήσει "τον κύριο Μουτσινά τον καλέσατε;" Δηλαδή σεβασμός στη βάφτιση - γενέθλια, στην υγεία του άλλου και ρωτάς εσύ για να βγάλεις από τη μύγα ξύγκι; Είναι ανεπίτρεπτο ρε παιδιά. Δεν υπάρχει καμία δεοντολογία για αυτή την ερώτηση», σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Και ξέρεις ότι ο Νίκος περνάει δύσκολα. Ούτε εγώ θα το ρωτούσα. Ξέρεις ότι είναι η βάφτιση, είναι η χαρά. Ωραία απάντησε όμως η Μαρία», τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.