Δάκρυσε στον αέρα του ''Πρωινού μας'' η Φαίη Σκορδά - Η ευχή της Μοιραράκη που την έκανε να ''λυγίσει''

Της έπιασε το χέρι η παρουσιάστρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δάκρυσε στον αέρα του ''Πρωινού μας'' η Φαίη Σκορδά - Η ευχή της Μοιραράκη που την έκανε να ''λυγίσει''

Την Πέμπτη 1/6 η Δέσποινα Μοιραράκη ήταν καλεσμένη στο Πρωινό μας με την παρουσιάστρια και έμπορο να ανοίγει την ψυχή της στη Φαίη Σκορδά μετά τις δυσκολίες, που πέρασε τελευταία με την απώλεια του συζύγου της.

Η ίδια έχει πει πολλές φορές πόσο πολύ της στοίχισε ο θάνατος αυτός, ωστόσο προχωράει τη ζωή της προσπαθώντας να πάρει δύναμη από τα παιδιά της αλλά και μέσα από τα επαγγελματικά της, αφού η δουλειά πολλές φορές λειτουργεί ως ψυχοθεραπεία!

Δείτε επίσης: Δέσποινα Μοιραράκη: Τα πρώτα γενέθλια μετά το θάνατο του συζύγου της - Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε

Στο τέλος της συνέντευξης η Μοιραράκη κατάφερε να συγκινήσει την παρουσιάστρια μέσα από την ευχή, που της έδωσε!

Η συγκίνηση της Φαίης Σκορδά με τη Δέσποινα Μοιραράκη

«Σου εύχομαι και σε κοιτάω στα μάτια, στο λέω ειλικρινά να ζήσεις τη ζωή σου το ένα δέκατο από αυτό, που έζησα εγώ με το Γιάννη, αλήθεια με την ψυχή μου σου το λέω, αλήθεια στο λέω», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη με τη Φαίη Σκορδά να απαντάει: «Σε σκεφτόμουν πολύ» με τη Μοιραράκη να της απαντάει: «Το ξέρω επειδή με αγαπάς».

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για την προσωπική της ζωή

«Επιτυχία είναι η διάρκεια, η αλήθεια, οι αληθινές σχέσεις. Επιτυχία είναι στο διάλειμμα να έχετε κοινό στόχο. Να είναι το ίδιο πίσω από την κάμερα αλλά και στον αέρα».

Δεν δίστασε επίσης, αναφερθεί στην προσωπική της ζωή, λίγες μέρες μετά τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες όπου τα "έσπασε" σε νυχτερινό κέντρο χορεύοντας με καλή παρέα: «Προτεραιότητα για εμένα είναι τα παιδιά μου και κάτω το πιο προσωπικό. Δεν έχω ασχοληθεί και το έχω παραμελήσει. Στα 43 μου δεν ξέρω αν είναι αργά. Ποτέ δεν είναι αργά. Είναι και θέμα timing, προτεραιοτήτων και συνειδητοποιήσεων»