Ελένη Μενεγάκη: «Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι» - Η φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου που την τάραξε

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι» - Η φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου που την τάραξε

Η Ελένη Μενεγάκη, αφού μπήκε βιαστική βιαστική στο πλατό της εκπομπής της, Ελένη, στο κανάλι του MEGA και άφησε να φανεί το φόντο στο κινητό της (δείτε το εδώ), συνέχισε κανονικά την ροή του προγράμματος, μέχρι που θυμήθηκε την φωτογραφία που της έστειλε ο γιος της, Άγγελος Λάτσιος και ταράχτηκε.

Ο ίδιος φαίνεται πως ξεκίνησε τα καλοκαιρινά του μπάνια, ωστόσο δεν προσέχει και πολύ και κατέληξε να γυρνάει στο σπίτι τους με κατακόκκινη πλάτη, καθώς κάηκε από τον ήλιο. Φυσικά, η παρουσιάστρια "τρελάθηκε", διότι ξέρει πόσο πονάει και πόσο επικίνδυνο είναι, όμως ως μάνα ξέρει ότι τα παιδιά πολλές φορές παρακούν τα λεγόμενά της και κάνουν του κεφαλιού της.

Η φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου που "τάραξε" την Ελένη Μενεγάκη

«Ο γιος μου τώρα μου έστειλε φωτογραφία και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. "Κοιτά μανούλα χθες καήκαμε στη θάλασσα". Κόκκινη η πλάτη! Θέλω και εσείς να τα λέτε στα παιδιά σας, εμένα έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου… Μου λέει καίει η πλάτη μου. Καίει η πλάτη σου; Για αυτό λέμε βάζουμε τα αντηλιακά και ακόμα και όταν λες δεν ήταν τόσο ο καιρός... Μην σου κάνω όλη τη συνομιλία. "Μα δεν φαινόταν ότι είχε τόσο πολύ ήλιο και θα καούμε". Μα είσαι στη θάλασσα όμως και έκατσες 3 ώρες… Ε, θα καείς!», είπε χαρακτηριστικά με παράπονο.

Διαβάστε επίσης: Χωμένος στην αγκαλιά της και εκείνη με την κοιλιά τούρλα - Η ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου για την Ελένη Μενεγάκη και την γιορτή της μητέρας

Πιο μυώδης, με μουστάκι: Αγνώριστος ο νεαρός σε επίδειξη μόδας στο πλευρό της μητέρας του

Γεννήθηκε στις 30 Νοεμβρίου του 2002 και σήμερα είναι 20 χρονών. Ο Άγγελος Λάτσιος, ο πρώτος καρπός του έρωτα της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, το βράδυ της Δευτέρας 29/5 συνόδευσε για πρώτη φορά την μητέρα του σε επίσημη εκδήλωση.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την εβδομάδα μόδας που ξεκινά στις 8 Ιουνίου, οι MI-RO παρουσίασαν το βράδυ της Δευτέρας 19/5/23 τη νέα τους καλοκαιρινή συλλογή στο Ολυμπιακό Στάδιο, σε ένα εντυπωσιακό show που μεταξύ άλλων θαύμασαν και η Ελένη με τον Άγγελο.

Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν αγκαλιά και φαινόντουσαν τόσο γαλήνιοι και ευτυχισμένοι. Η εμφάνιση του Άγγελου Λάτσιου, δε, σχολιάστηκε αρκετά αφού ήταν πολύ αλλαγμένος από αυτό που όλοι γνώριζαν κι έβλεπαν στο instagram. Άφησε και μουστάκι.

Πιο μυώδης, με μουστάκι: Αγνώριστος ο Άγγελος Λάτσιος σε επίδειξη μόδας στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη MIRO

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Ο Άγγελος την έκανε να δακρύσει - Τι συνέβη