«Με κάνει κι εμένα να θέλω να...» - Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Κατερίνας Γερονικολού για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

«Είναι το καλύτερο συστατικό μιας φιλίας και μιας σχέσης»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Με κάνει κι εμένα να θέλω να...» - Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Κατερίνας Γερονικολού για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η Κατερίνα Γερονικολού παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, το απόγευμα της Πέμπτης 1/6 και αναφέρθηκε στον νέο της ρόλο στην ολοκαίνουρια ταινία που θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα (δείτε εδώ backstage φωτογραφίες), μίλησε για τον χαρακτήρα της και πως αυτός διαμορφώθηκε όταν έχασε τον πατέρα της, ενώ απάντησε και για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Μάλιστα, όσον αφορά στον τελευταίο, που είναι και ο σύντροφός της εδώ και πολλά χρόνια, μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για την σχέση τους, εξηγώντας πως της συμπεριφέρεται και ποιο είναι το μυστικό του δεσμού τους για να μένει ο έρωτάς τους ζωντανός.

Η τρυφερή εξομολόγηση της Κατερίνας Γερονικολού για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

«Δεν θα άλλαζα με τίποτα αυτή τη λαχτάρα που έχουν τα παιδιά, που στεναχωριούνται που τελειώνουν τα γυρίσματα και κλαίνε όταν πηγαίνουν σπίτι τους. Θέλω κι εγώ να μου επιτρέπεται να κλαίω όταν κάτι όμορφο τελειώνει. Πολλές φορές μου έρχεται να κλάψω για κάτι πολύ απλό και λέω δεν πρέπει γιατί είμαι μεγάλη», είπε αρχικά για τα τηλεοπτικά της παιδιά στη νέα ταινία που πρωταγωνιστεί (δείτε εδώ την απάντησή της για την απόκτηση ενός δικούς της μωρού).

Και έπειτα δήλωσε για τον χαμό του πατέρα της σε μικρή ηλικία: «Από μικρή χρειάστηκε να πάρω κάποια πράγματα πάνω μου και γενικά πιστεύω ότι το μερίδιο ευθύνης για το τι θα κάνουμε στη ζωή μας είναι ατομικό. Δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί εάν δεν είχαν γίνει τα πράγματα αλλιώς, αλλά γενικά το να στέκεσαι στα πόδια σου δεν μπορεί να σου βγει σε κακό».

Και κατέληξε για τον αγαπημένο της: «Ήταν πολύ ωραία στιγμή που σκηνοθετεί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης την ταινία, γιατί χαίρομαι να τον βλέπω να εξελίσσεται. Είναι ένας άνθρωπος που έχει όνειρα, που βλέπει μπροστά, που δεν επαναπαύεται και αυτό με κάνει κι εμένα να θέλω να γίνω καλύτερη και μου αρέσει που χαίρεται με τη χαρά μου, με την εξέλιξή μου. Είναι τόσο απελευθερωτικό να νιώθεις ότι ο άλλος θέλει να πηγαίνεις μπροστά και σου κάνει και ένα απαλό σπρώξιμο, είναι το καλύτερο συστατικό μιας φιλίας και μιας σχέσης».

Διαβάστε επίσης: «Δεν είμαστε σε...» - Η απάντηση της Βάσως Λασκαράκη για το αν θα συνεργαζόταν με την Κατερίνα Γερονικολού