«Ποτέ μην λες ποτέ στο...» - Η εξομολόγηση της Καμπουρέλη στο ενδεχόμενο γάμου με το σύντροφό της

Τι είπε για τον πρώην σύζυγό της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ποτέ μην λες ποτέ στο...» - Η εξομολόγηση της Καμπουρέλη στο ενδεχόμενο γάμου με το σύντροφό της

Η Τέτα Καμπουρέλη βρέθηκε καλεσμένη σε event γνωστού καταστήματος ρούχων και μίλησε στις κάμερες που βρέθηκαν εκεί για να καταγράψουν τις στιγμές. Μίλησε λοιπόν, τόσο για το ξεκίνημα της στην υποκριτική, όσο και για τον πρώην σύζυγό της.

Μάλιστα, την ρώτησαν αν σκέφτεται το γάμο με τον σύντροφό της - δείτε τον εδώ - με τον οποίο είναι πολύ ερωτευμένη και ευτυχισμένη.

Η συνέντευξη της Τέτας Καμπουρέλη

«Ο σύντροφός μου, όταν με βλέπει καθημερινά, μου λέει ότι είμαι πολύ όμορφη και χαρούμενη πλέον. Ποτέ μην λες ποτέ στο ενδεχόμενο ενός γάμου, αλλά δεν είναι της παρούσης φάσης, έχω άλλα πράγματα να ασχοληθώ τώρα», είπε σχετικά με το γάμο.

Σχετικά με την υποκριτική: «Δεν έχω ακούσει κάτι αρνητικό για μένα στο κομμάτι της υποκριτικής. Από τη στιγμή που ανέβηκα στο σανίδι και με είδαν, έχω μόνο θετικές κρίσεις. Αλλά τώρα έχω πάρει και το δίπλωμά μου, έχω μπει και στο σωματείο και είμαι μια χαρά. Δεν μπορεί κανείς να μου πει τίποτα».

«Δεν νομίζω να έπαιζα σε μια παραγωγή του πρώην συζύγου μου», ανέφερε έπειτα από σχετική ερώτηση.

H διαφορά της ηλικίας τους

Η Τέτα Καμπουρέλη παραχώρησε συνέντευξη και στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Mega Καλημέρα, το πρωί της Τετάρτης 10/5 και μίλησε "ανοιχτά" για την προσωπική της ζωή, για τον γάμο της με τον Βασίλη Γκουρούση, το διαζύγιό τους μετά την αποφυλάκισή του, αλλά και την νέα της σχέση.

«Στα προσωπικά μου είμαι καλά και δεν το κρύβω κιόλας. Δηλώνω και ερωτευμένη. Με τον σύντροφό μου, τον Δημήτρη, γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, απλώς δεν είχε στο παρελθόν συμβεί να συναντηθούμε, γιατί και εγώ ήμουν παντρεμένη, οπότε μετά τον χωρισμό μου, ενωθήκαμε πιο πολύ πηγαίνοντας στα θέατρα», εξήγησε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Στα social media γίνεται χαμός από άντρες που με φλερτάρουν. Είναι πολύ ωραίο να σε προσεγγίζει κανείς και μέσα από το internet. Χαμός γίνεται και από νεότερους άντρες που με φλερτάρουν. Ο Δημήτρης όντως είναι πιο μικρός από εμένα. Αν τα βρίσκεις με έναν άνθρωπο και υπάρχει αγάπη μεταξύ δυο ανθρώπων, δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι τη διαφορά ηλικίας».

Σχετικά με τον γάμο της δήλωσε: «Με τον πρώην σύζυγό μου οι σχέσεις μας είναι πια μόνο τυπικές, όσον αφορά στα κοινά περιουσιακά στοιχεία μας. Υπάρχει μια αναμπουμπούλα γενικότερα από τότε με το συμβάν, ακόμα δεν έχουν λυθεί όλα».

Διαβάστε επίσης: «Έκανα απόπειρα αυτοκτονίας δύο φορές» - Οι δύσκολοι μήνες του Βασίλη Γκουρούση μέσα στη φυλακή

Και κατέληξε αφού αποκάλυψε πως κάνει και μπότοξ: «Πέρασα κάποιες κρίσεις πανικού. Ήταν πολύ δυσάρεστο για εμένα, αλλά κατάφερα, με ανθρώπους που βρισκόντουσαν δίπλα μου και μου έδωσαν αγάπη, να ξεπεράσω το πρόβλημα που είχα».