«Φωτογραφία με τα μάτια πρησμένα από το κλάμα και...» - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Κατερίνας Παπουτσάκη

«Σε μια ζόρικη φάση στη ζωή μου, και με μοναδικό εργαλείο την ΑΝΑΣΑ μου, ανακαλύπτω τη δύναμη μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε η Κατερίνα Παπουτσάκη, μιλώντας γενικά για την ζωή και πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες που μπορεί να έρθουν στην δική μας ζωή.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός που πριν μερικούς μήνες ανακοίνωσε το διαζύγιο της από τον πατέρα των παιδιών της, κάνει θεραπείες με την ανάσα της για να μάθει να αγαπάει περισσότερο τον εαυτό της.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Παπουτσάκη

«BREATHWORK
Έχω τη βαθιά ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου , γιατί όταν κάποιος νιώθει ότι ευεργετείται , χρειάζεται να το μοιράζεται.
Δεν θα πω πολλά .
Θα πω μόνο , ότι σε μια ζόρικη φάση στη ζωή μου, και με μοναδικό εργαλείο την ΑΝΑΣΑ μου, ανακαλύπτω τη δύναμη μου και βαδίζω σε μονοπάτια αποκαλυπτικά , μαθαίνοντας να αγαπάω περισσότερο την Κατερινα,να μην ταυτίζομαι συναισθηματικά με ανθρώπους και καταστάσεις που δημιουργούν τοξικά συναισθήματα , αλλά και να αντιμετωπίζω τις δυσκολίες με ψυχραιμία και ΑΓΑΠΗ
Και πόσο τυχερή και συγκινημένη μπορεί να είμαι , που σε αυτό το ταξίδι στο ΦΩΣ ,με καθοδηγεί η αγαπημένη μου φίλη @thomaisandroutsou .Απέραντη ευγνωμοσύνη και τεράστια αγκαλιά

ΥΓ: στη φωτο, με τα ματάκια πρησμένα από το κλάμα και μούρη ξαλαφρωμένη , αμεσως μετά τη θεραπεία

ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΕ παιδιά !!!!!!!
και … αλήθεια …..όλα θα πάνε καλά»

Θύελλα αντιδράσεων κάτω από την ανάρτηση της Κατερίνας Παπουτσάκη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν και συνεχίζει να είναι πάντα μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία προσέχει πολύ την εμφάνισή της και παρόλο που απέκτησε δύο παιδιά, το σώμα της δεν άλλαξε καθόλου, αντιθέτως φαίνεται πως έχει χάσει κάποια κιλά, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα.

Σχετικά με αυτό, τα σχόλια ποικίλουν! Η ηθοποιός, δηλαδή, ανέβασε τις προάλλες μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου πόζαρε με μαγιό μπροστά από την θάλασσα και πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι έσπευσαν να της αναφέρουν πως θεωρούν ότι έχει αδυνατίσει και δεν της ταιριάζει, ενώ άλλοι το "έριξαν" στον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά.

Διαβάστε επίσης: «Ήθελα να κάνω μόνη μου παιδί...» - Συγκλονίζει η Κατερίνα Παπουτσάκη λίγο μετά την είδηση του χωρισμού της

Η ίδια, λοιπόν, θέλησε να απαντήσει σε ένα από αυτά με τον πιο απλό και αποστομωτικό τρόπο, ενώ πολλοί ήταν και εκείνοι από τους ακόλουθούς της οι οποία άρχισαν να την υπερασπίζονται στα σχόλια, καθώς είναι ένα ευαίσθητο θέμα και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι συμβαίνει στη ζωή ενός ανθρώπου, πόσω μάλλον ενός ηθοποιού, ο οποίος πέρα από την προσωπική του ζωή, μπορεί να χρειάζεται να κάνει αλλαγές στις εμφάνισή του και για τις ανάγκες κάποιού ρόλου.

««Πολύ αδύνατη κορίτσι μου πάρε λίγα κιλά», έγραψε συγκεκριμένα μία follower με την Κατερίνα Παπουτσάκη να της απαντά: «Γλυκιά».

Κατερίνα Παπουτσάκη κιλά

Κατερίνα Παπουτσάκη κιλά σχόλια

Κατερίνα Παπουτσάκη κιλά ανάρτηση

Κατερίνα Παπουτσάκη κιλά instagram