Ασύλληπτο περιστατικό στον αέρα του Open Weekend - Τον τράβηξε η Τσολάκη από τα αυτιά και τον έριξε κάτω

Επική στιγμή!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ασύλληπτο περιστατικό στον αέρα του Open Weekend - Τον τράβηξε η Τσολάκη από τα αυτιά και τον έριξε κάτω

Ένα απίστευτο περιστατικό παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του Open Weekend, όταν ο Δημήτρης Μηλιόγλου είχε μια ασύλληπτη τούμπα από την καρέκλα του εξαιτίας της Ελένης Τσολάκη θέλοντας να τον πειράξει...

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια τράβηξε τον συνεργάτης της από τα αυτιά του και προχωρούσε χωρίς να τον αφήσει, με αποτέλεσμα η καρέκλα του να γυρίσει, εκείνος να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο πάτωμα.

Η Ελένη Τσολάκη δεν περίμενε με τίποτα να πέσει, με αποτέλεσμα να τρομάξει. Ωστόσο, βλέποντας ότι δεν έχει χτυπήσει ξέσπασε στα γέλια, όπως και οι συνεργάτες της.

Δείτε επίσης: «Ήταν κάτι πολύ ξαφνικό, αισθανόμασταν μία ασφάλεια...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Τσολάκη για την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από το OPEN

Η τούμπα του Μηλιόγλου εξαιτίας της Τσολάκη

Τα καρφιά της Τσολάκη για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Για να μην κοροϊδευόμαστε κιόλας, χρειάζονται περισσότερα ραντεβού όταν είσαι σε μία φάση διαπραγμάτευσης. Δηλαδή όταν εσύ έχεις κάτι να ζητήσεις από τον σταθμό σου, όταν θέλεις να βρεθεί κάπου μία χρυσή τομή, όταν έχεις δει πώς έχει πάει η χρονιά και λες ως επικεφαλής μίας ομάδας ότι: αυτό δεν μας πήγε καλά, χρειαζόμαστε μία ενίσχυση εκεί. Εκεί χρειάζονται πολλά ραντεβού», σχολίασε η Ελένη Τσολάκη με αφορμή τις δηλώσεις Χατζίδου - Παύλου για την ανανέωση του συμβολαίου τους.

«Όταν εγώ θέλω να συνεχίσω και αυτό είναι ξεκάθαρο, δε χρειάζεται και πολύ…», τόνισε πετώντας την σπόντα της.