Απίστευτo άδειασμα από πρώην παίκτη του Survivor: «Εγώ θυμάμαι έναν Τάκη Καραγκούνια να βρίζει ανελέητα στο...»

Τον "ξέσκισε"!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απίστευτo άδειασμα από πρώην παίκτη του Survivor: «Εγώ θυμάμαι έναν Τάκη Καραγκούνια να βρίζει ανελέητα στο...»

Ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor All Star την περασμένη εβδομάδα, με πολλούς παίκτες να ανακουφίζονται με την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού, αφού ήταν ένα πρόσωπο που δημιουργούσε μεγάλες εντάσεις και τσακωμούς στα παιχνίδια αλλά και στην καλύβα.

Μάλιστα, το τελευταίο ξέσπασμα του, παραλίγο να στοιχίσει από την ομάδα του την συνάντηση τους με την οικογένεια τους - δείτε τι συνέβη στον αγωνιστικό χώρο.

Πρώην παίκτης του Survivor λοιπόν, δεν δίστασε να τον κράξει άσχημα μπροστά στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend, λέγοντας πως μόνο βρίζει και πως χάρηκε που έφυγε από το ριάλιτι.

Αυτός ο πρώην παίκτης του Survivor έκραξε τον Τάκη Καραγκούνια

«Εγώ θα μιλήσω μέσα από την καρδιά μου... το χάρηκα, γιατί ο Τάκης είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά έχει τσακωθεί με όλο το δάσος, την παραγωγή και όλους τους παίκτες, περσινούς με φετινούς, του Survivor. Έχει δημιουργήσει τρομερές εντάσεις. Τον είδαμε και φέτος πολλή ένταση, πολύς θυμός, πολύς εκνευρισμός. Ήρθε η ώρα, αποχώρησε, είμαι πολύ σύμφωνος με αυτό. Εγώ νόμιζα ότι θα αποχωρούσε πιο νωρίς, άργησε κιόλας», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Ταλάντσεβ για την αποχώρηση του Τάκη.

«Εγώ θυμάμαι έναν Τάκη Καραγκούνια να βρίζει ανελέητα στο δικό μας Survivor, είχε μία πάρα πολύ άσχημη συμπεριφορά με τους περισσότερους παίκτες μέσα στο παιχνίδι», συμπλήρωσε μετά από λίγο.

«Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ο μεγαλύτερος ηθοποιός του Survivor, ας του δώσει κάποιος ένα Όσκαρ. Σε βγάΖει έξω από τα ρούχα σου, όχι απαραίτητα μπροστά στις κάμερες», ανέφερε στην συνέχεια.

«Για εμένα η συμπεριφορά του Ηλία Μπόγδανου είναι απαράδεκτη γιατί ξέρουμε το ότι συμμετείχε και ο ίδιος σε αυτό το χαρτάκι, απλά ο βλάκας της υπόθεσης βγήκε ο Γκότσης γιατί το παραδέχτηκε», είπε για το λόγο αποβολής του Ηλία Γκότση.

Δείτε επίσης: Spoiler 5/6 - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση