Survivor All Star spoiler 5/6: Δίκαιο ή άδικο; - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 5/6: Δίκαιο ή άδικο; - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Νέο επεισόδιο Survivor All Star επιστρέφει την Δευτέρα 5/6 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Οι εξελίξεις περίπου ένα μήνα πριν από τον τελικό στο Γαλάτσι είναι καταιγιστικές και ειδικά μετά την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια (δείτε πόσα χρήματα πήρε) πολλά καταστάσεις πρόκειται να ανατραπούν.

Να σημειωθεί πως εμείς γνωρίζουμε το λόγο που την Κυριακή 4/6 το ριάλιτι επιβίωσης δεν θα βγει στον αέρα, έπειτα από επικοινωνία με το κανάλι - δείτε εδώ.

Την Δευτέρα λοιπόν, Μπλε και Κόκκινοι πρόκειται να πέσουν στο στίβο μάχης με μανία, με σκοπό να κερδίσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Το να παραμείνουν στο παιχνίδι σε αυτή την φάση που βρισκόμαστε είναι πολύ σημαντικό, καθώς είναι ένα βήμα μέρα με την ημέρα, πιο κοντά στο να πάνε τελικό.

Την περασμένη εβδομάδα και τις δυο ασυλίες έχασαν οι Κόκκινοι, άρα αυτή την εβδομάδα θέλουν να κάνουν την ανατροπή και να φύγει ένας Μπλε.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor All Star

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι Μπλε για ακόμη μια ασυλία θα κερδίσουν και οι Κόκκινοι έπειτα από την ψηφοφορία θα ρίξουν στον τάκο... τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η αλήθεια για τη σχέση του με την Σταυρούλα

Στην εκπομπή Πρωινό μας βρέθηκε η Εύη Σαλταφερίδου και έκανε αποκαλύψεις για όλα τα hot περιστατικά.

Αναφέρθηκε στον Ηλία Γκότση και τα "καρφιά" που πέταξε για την φιλία τους μετά την αποβολή του, για την παρεξήγηση Μελίνας Μεταξά με τον Τάκη Καραγκούνια και όχι μόνο - δείτε ολόκληρη την συνέντευξη της.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη φημολογούμενη σχέση Κωνσταντίνου Βασάλου - Σταυρούλας Χρυσαειδή, μετά το σάλο που επικράτησε με το μυστικό που εκμυστηρεύτηκε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

«Αρχικά έχω να πω για τον Στέλιο ότι εγώ τον συμπαθώ πάρα πολύ. Ήταν ο λόγος που εγώ περνούσα καλά στην κόκκινη ομάδα, όταν άλλαξα ομάδα. Μιλούσαμε για την έξω ζωή. Δεν ξέρω τι έχει γίνει εδώ, όταν ξεκίνησε αυτό εγώ δεν ήμουν εκεί. Έχω δει τον Στέλιο να μιλάει και με τον Μαρτίκα αλλά δεν γνωρίζω αν έχει σχολιαστεί αυτό ότι κοίτα να δεις αυτοί οι δυο μιλάνε. Όλοι μιλάμε με άλλους», ανέφερε αρχικά για τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Για το χαμό που επικράτησε με το μυστικό της Σταυρούλας που μετέφερε ο Στέλιος: «Δεν ξέρω αν είναι αυτό το μυστικό. Αλλά αυτό που λέμε τώρα, αιωρείται πολύ καιρό στο παιχνίδι. Δεν έχουν κάποια σχέση, αλλά νομίζω μπορεί να το εκμυστηρεύτηκε - και δεν μιλάμε για ερωτευμένος είναι πολύ μεγάλη λέξη - Μπορεί να είπε ότι της αρέσει εμφανισιακά ή τώρα που ήρθε στην ομάδα είναι ωραίο παιδί. Κάπως έτσι έγινε απλά το φουσκώσανε. Δε νομίζω ότι το κράτησε κρυφό. Μπορεί να το έχει πει και σε άλλον. Καιρό τώρα συμβαίνει δεν ξέρω αυτό πως έσκασε τώρα. Αυτό το θέμα είναι παλιό!».

«Ο Κωνσταντίνος μου φαίνεται περίεργος, έτσι όπως μιλάει στα κιου που βλέπω τώρα. Αλλά δεν ξέρω τι έχει γίνει. Τι μπορώ να πω; Εφόσον βλέπω μπλεγμένο τον Τάκη, ίσως υπάρχει δόλος πίσω από όλα αυτό. Όταν υπάρχει μέσα και ο Τάκης κάτι δεν πάει καλά», είπε στην συνέχεια.